• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej kaska...
mdlosci to jak moja siostra teraz ciagle ze mna hhheheh....
nawet juz i kawy rozpuszczalnej nie pije ....jakos mi ochota przeszla.....
ech...
jade do szkoly z dziewczynami zaraz...
wroce jakis sprzatkanko, obiadek....

cześć dziewczyny!!!
trochę mnie tu nie było...
byłam w sobotę u lekarza i potwierdził 9 tydzień ciąży :-D
tak się z mężem cieszymy i trzymamy kciuki za pomyślny przebieg :happy2:
suuuuper :-)

Iza no to super :-)
jakos szybko mijają mi te tygodnie, a wam? wydaje mi się że dopiero co robiłam test a to już 10 tydzień...:tak: nie wiem,, później pewnie będzie się dłużyło jak brzuszek będzie ogromny :-D

A ja wlasnie sie dowiedzialam jak cuchnie gotowana ryba:wściekła/y:Poszlam na chwile do mamy a ona rybe gotuje, boze myslalm ze zwymiotuje, szok. Co ta dzidzia ze mna robi:eek:

Iza bardzo sie ciesze ze wszystko ok. Mam nadzieje ze teraz to juz wszystkie nasze fasolki dotrwaja do konca:-)
Aga jak sa te mdlosci to znaczy pewnie ze dzidzia ma sie dobrze. Jestem pewna ze tym razem bedzie w porzadku:tak::-D
Pozdrawiamy wszystkich:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja dziś nie śpię od 5 odkąd mąż do pracy poszedł, potem byłam po skierowanie na badania w przychodni i chyba pójdę się zdrzemnąć bo moje oczy straaasznie małe i szczypiące, a jutro z rana na badanie krwi dobrego dnia życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry