• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też jutro wybieram się na badania krwi. Dzisiaj to w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży. Czy to możliwe że wszystko w porządku i że ze mnie taka szczęściara?? Nic mi nie dolega:dry:

reklama
Ja też jutro wybieram się na badania krwi. Dzisiaj to w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży. Czy to możliwe że wszystko w porządku i że ze mnie taka szczęściara?? Nic mi nie dolega:dry:
Mi tez kompletnie nic.
Jeszcze nie miałam USG i szczerze mówiąc nie moge sie juz go doczekac bo czasem to się zastanawiam czy naprawdę jestem w tej ciąży ;-)

NIE WIEM...ZAWSZE SPIE PO 12 GODZ. A DZISIAJ SIE PRZEWRACAŁAM Z BOKU NA BOK. CHODZĘ TERAZ NIEPRZYTOMNA. :dry: ZEBY NIE MDLOŚCI KAWE BYM SOBIE ZROBIŁA. ALE ZE JUZ DZISIAJ ROZMAWIAŁAM JUZ Z PANEM KIBELKIEM TO JUZ DRUGI RAZ NIE MAM OCHOTY:-( WOGLE TE NASZE ROZMOWY SĄ NIE PRZYJEMNE:-D

No to moze w ciagu dnia sie zdrzemniesz. Ja tez juz z kibelkiem rozmawiam a kawa jest feeee. Ja taki smakosz kawy:szok:Mnie w ciagu dnia moj synek tak wymorduje ze nie mam problemow ze spaniem, a nawet ostatnio moj synek mnie rozpieszcza i spi do osmej, a wiec nawet sie wysypiam:-)

Hej wampirka20@wp.pl. Mam nadzieje ze niedlugo i ja sie w koncu troche lepiej poczuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry