aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no ja zazwyczaj mam bardzo wysoka morfologie a jak jestem w ciazy to jak spada to dopiero jest u mnie na wlasciwym poziomie.....nigdy nie mialam anemii ani zadnych problemow z wynikami krwi.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ten prenatal complex to faktycznie ma wypasiony składbrałam go w 1 ciąży (znaczy sie kupiłam jedno opakowanie), ale odbijało mi się później imbirem
. Z tego co widzę w jakiejś aptece internetowej nie jest on wcale droższy od feminitalu N (prenatal complex - 25zł, a feminital N -28zł obydwa za opakowanie 60tabletek). Teraz biorę prenatal classic, bo ma stosunkowo wysoką zawartość żelaza, a ja zwykle anemik jestem :-).

Trzeba dobrze przemyśleć sprawę, bo rodzimy w sierpniu, czyli juz bardziej jesień niż lato. Zacznie się plucha, wiatry, mrozy... a dzieciaczkowi musi być ciepło. Kiedyś myślałam o wózku Omega firmy Hebart, ale ma małą gondolkę i jak będzie chłodno i przykryję dzieciaczka, to będzie mu trochę ciasno. Rozważam kupienie osobnego wózka głębokiego i potem lekkiej spacerówki. Muszę to wtachać na 3 piętro, więc musi być lekkie. Omega jest chyba najlżejsza z tych wielofunkcyjnych, ale ta gondolka trochę mała. Z drugiej strony ile dzieciaczek będzie chciał siedzieć w tej gondoli. Mój siostrzeniec ma pół roku i już od dwóch miesięcy korzysta raczej ze spacerówki.