• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu, lepiej idz do lekarz, nawet rodzinnego jak trzeba. Ale nie martw sie wiele. Ja rodziłam cc, i też mnie rana boli, lekarz powiedział że to normalne, że się wszystko rozciąga ale jak będzie trzeba to mi zrobia usg rany. Może po prostu cos ci sie tam rozciąga, ale lepiej sprawdzić dla spokoju. Moje małe dało mi pierwszego pożądnego kopa!Wieczorem przenosiałam się spać z kanapy do łóżka( to juz taki rytuał u mnie) i w łóżku poczułam ŁUP. Ale sie cieszę.
Miranda a na kiedy ty masz termin. Jestes juz w 20tym tygodniu??:szok:

reklama
Witam się słonecznie w ten mokry poranek:happy:
Wczoraj coś pół głowy mnie rozbolało i padłam jak kawka po obiedzie. Pewnie dlatego, że jakiś wstrętny deszcz do nas przywędrował:confused2: No i muszę teraz nadrobić wczorajsze zaległości. Ale kawę już sobie zrobiłam, więc mam nadzieję pójdzie mi szybciutko.
Piwonia ja twoje drzewko podlewam bo masz je w opisie na GG:laugh2: To dąb jakiś normalnie:nerd: Kasiu oddałam 226 głosów już macie - ładnie!

Ty Aneczko nie strasz! Będzie ładne rozwiązanie w 40 tyg. i już!
Kasiu miłego spacerku. Mam nadzieję, że choć u ciebie nie tak mokro.

A jeżeli chodzi o terminy to ja was wszystkie gonie. To takie dziwne uczucie. Bo mi na moich usg mówią że dzidzia jest mniejsza niż powinna według książek. I tak mnie wtedy ściska w dołku. Z drugiej strony pocieszam się, że jak już u większości są wiercenia i kopniaki to i u mnie się zaczną...co nie?

reklama
uprzejmie proszę kochane kobitki o nie pisanie na fascynujące tematy w ciągu najbliższych 10 minut gdyż siedzę w połowie ubrana w szlafroku z turbanem na głowie bo właśnie włosy umyłam a poprzednim razem jak tak usiałam to zapomniałam przez bb o turbanie i siedziałam w nim ponad 30 minut i potem włosy ułożyc się nie chciały i wicherków mnóstwo było:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ps z góry dziekuje za rozpatrzenie mojej prośby:happy:
ps2 tylko nie uciekajcie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry