• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wiem Aneczko żeby się nie martwić ale wiesz że baba w ciąży to już w ogóle wrażliwiec. No i ja już sama sobie termin wyznaczyłam na 26.08 i tego się trzymam. Bo inaczej bym zgłupiała jak co usg lekarz wpisując datę ostatniej miesiączki (14.11) mówi że dziecko malutkie :wściekła/y: To mówię za każdym razem że @ nieregularne miałam, no to on na to, że wtedy to tak tydzień do przodu termin trzeba liczyć. No ale na ostatnim usg termin podał na 30.08 więc to już następne 4 dni do przodu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Wszystkiego naj naj dla córeczki :-)

No robię obiadek, by później mieć wolne, bo chce dziś iść po A. Chociaż śnieg u nas dziś zawitał :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
A robię dziś gulasz a on się robi i robi, a że A bardzo go lubi to musiałam zacząć teraz by po pracy mógł zjeść. Czego się nie robi dla mężczyzny :-)

ja tam trzymam się terminu z usg który jest 6 dni większy ale ja nie zaszłam w tak zwane najbardziej płodne a co lekarz na to w d mam:-)
a u ciebie to w ogóle nie wiadomo trzymaj się usg pierwszego najbardziej wiarygodne:wściekła/y:

:-)dzien dobry!!

Piwonia - drzewko odwiedzone, Kasia - glos oddany. ;-)

wczoraj mialam duzo biegania, spotkanie z jedna kolezanka rano i potem z druga i poooooszlo ;-) wyladowalam w kinie na "Kochaj i Tancz" oczywiscie poplakalam sie (ale ja ostatnio nawet na kreskowkach placze, wiec nic dziwnego ;-)
Ale ogolnie - po wszystkich reklamach, gadajacych glowach w TV zachwalajacych film----- oczekiwalam czegos lepszego. Film jest przewidywalny od pierwszego ujecia - wiadomo kto sie w kim zakocha i jak to sie skonczy, Ale moze sie czepiam, bo to przeciez komedia romantyczna a one tak maja ;-)
ale ten film jest rowniez reklamowany jako film muzyczny i taneczny.... a w calym filmie sa moze 3 ladne sceny taneczne: tango, flamenco i taniec na dachu... reszta moze jest mistrzowsko zmontowana, ale sceny tak szybko migaja, ze nie wiadomo, czy ci aktorzy rzeczywiscie potrafia tanczyc ;-( Az mnie glowa rozbolala.
Ogladalyscie Zapach Kobiety i taniec Al Pacino?? To byl erotyczny taniec, a tango w Kochaj i Tancz jest OK, ciekawe, ale nie erotyczne... przynajmniej mnie sie takie nie wydalo.

No dobra, ale nie bede wiecej narzekac - fajna muzyka, mozna sie posmiac, bo w koncu to komedia ;-) i do tego romantyczna ;-), ladne zdjecia, Warszawa prawie jak Paryz... taki latwy, lekki i przyjemny film.

No, moze teraz po mojej recenzji bedziecie mialy lepsze wrazenia po filmie (bo ja chyba sie nastawilam na arcydzielo i dlatego sie troche rozczarowalam...). A jak sie nie idzie nastawieniem na arcydzielo, to ten film na pewno moze sie podobac i to nawet bardzo :-)

Witakm sie i ja porannie,pogoda dzis jeszcze gorsza niz w czoraj,wrrr...
Wszystkiego naj,naj Mika dla corci zycze...
Kasiu glos oddany,wczoraj podeslalam znajomym,ale nie wszysykim cos chciala sie stronka otworzyc,nie wiem co zle zrobilam....
Aniaso86 super szczeniaczek,milusi,tez bym takiego chciala,ale moj moa zie toleruje zwierzad w domciu,a u mamy(gdzie wczesniej mieszkalam) to zawsze jakis zwierzak byl w domciu i teraz mi brakuje,ale mam kundelka i dwa koty na podworzu,dobre chociaz tyle...
Wspolczuje kobitki ktore maja zaparcia,mnie na szczescie to omija szerokim kolem...

Acha,Piwonia drzewko podlane,hi,hi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)dzien dobry!!

Piwonia - drzewko odwiedzone, Kasia - glos oddany. ;-)

wczoraj mialam duzo biegania, spotkanie z jedna kolezanka rano i potem z druga i poooooszlo ;-) wyladowalam w kinie na "Kochaj i Tancz" oczywiscie poplakalam sie (ale ja ostatnio nawet na kreskowkach placze, wiec nic dziwnego ;-)
Ale ogolnie - po wszystkich reklamach, gadajacych glowach w TV zachwalajacych film----- oczekiwalam czegos lepszego. Film jest przewidywalny od pierwszego ujecia - wiadomo kto sie w kim zakocha i jak to sie skonczy, Ale moze sie czepiam, bo to przeciez komedia romantyczna a one tak maja ;-)
ale ten film jest rowniez reklamowany jako film muzyczny i taneczny.... a w calym filmie sa moze 3 ladne sceny taneczne: tango, flamenco i taniec na dachu... reszta moze jest mistrzowsko zmontowana, ale sceny tak szybko migaja, ze nie wiadomo, czy ci aktorzy rzeczywiscie potrafia tanczyc ;-( Az mnie glowa rozbolala.
Ogladalyscie Zapach Kobiety i taniec Al Pacino?? To byl erotyczny taniec, a tango w Kochaj i Tancz jest OK, ciekawe, ale nie erotyczne... przynajmniej mnie sie takie nie wydalo.

No dobra, ale nie bede wiecej narzekac - fajna muzyka, mozna sie posmiac, bo w koncu to komedia ;-) i do tego romantyczna ;-), ladne zdjecia, Warszawa prawie jak Paryz... taki latwy, lekki i przyjemny film.

No, moze teraz po mojej recenzji bedziecie mialy lepsze wrazenia po filmie (bo ja chyba sie nastawilam na arcydzielo i dlatego sie troche rozczarowalam...). A jak sie nie idzie nastawieniem na arcydzielo, to ten film na pewno moze sie podobac i to nawet bardzo :-)
a mnie sie film ogólnie podobał bo lubie takie romantyczne bajeczki

juz wrociłam,a co do mojego drzewka z góry bardzo dziekuje za odwiedziny,wystarczy wejśc tylko w link,a ono samo sobie cyferki zmienia i rośnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry