MALINKA2109
Fanka BB :)
Dziękuje Piwonia

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale mi właśnie o to chodzi że niech się przyzwyczai do wspólnych rodzinnych posiłków żeby później razem z dzieckiem jeść i żeby dziecko wiedziało że obiad to nie każdy idzie z talerzem kiedy chce i gdzie chce ale że to posiłek razem spożyty przy stole o tej samej porze, no chyba że mu nie zależy żeby dziecko traktowało posiłki jako chwile rodzinneChodzi bardziej o to że to on nie chce ich jeść a ja mam jeść jak najbardziej. Ale ja nie umiem dal jednej osoby gotować![]()

mam nadzieję

Przytoczyłam ten sam argument na co on stwierdził, że tak jeść to będziemy za rok albo dwa lata. No bo przecież dziecko będzie piło mleko matki. No i to się raczej przy stole nie będzie odbywało. No i weź z takim facetem się dogadaj! Zawsze jakiś argument znajdzie.ale mi właśnie o to chodzi że niech się przyzwyczai do wspólnych rodzinnych posiłków żeby później razem z dzieckiem jeść i żeby dziecko wiedziało że obiad to nie każdy idzie z talerzem kiedy chce i gdzie chce ale że to posiłek razem spożyty przy stole o tej samej porze, no chyba że mu nie zależy żeby dziecko traktowało posiłki jako chwile rodzinne![]()
bardziej koło 5 miesiacaPrzytoczyłam ten sam argument na co on stwierdził, że tak jeść to będziemy za rok albo dwa lata. No bo przecież dziecko będzie piło mleko matki. No i to się raczej przy stole nie będzie odbywało. No i weź z takim facetem się dogadaj! Zawsze jakiś argument znajdzie.
O powiedz mi proszę od którego miesiąca dziecko je już posiłki stałe np. ze słoiczka? 3-4 m-c?

słoiczki ok 5 mies

:-)