reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dla chłopca Tomek. A dla dziewczynki Emila lub Alicja.

malinka, u nas dokładnie taka sama propozycja imion!! :-D jak bedzie synek to najprawdopodobniej Tomasz własnie, a córeczka na bank Emilia :-D:-D:-D

popatrz co za zbiezność :-)

w środe (mam nadzieje) bedzie juz wiadomo, czy zasilimy szeregi meskiej, czy tez damskiej druzyny sierpniowek :)

malinka, u nas dokładnie taka sama propozycja imion!! :-D jak bedzie synek to najprawdopodobniej Tomasz własnie, a córeczka na bank Emilia :-D:-D:-D

popatrz co za zbiezność :-)

w środe (mam nadzieje) bedzie juz wiadomo, czy zasilimy szeregi meskiej, czy tez damskiej druzyny sierpniowek :)
He he ale fajnie!!!!!!:-D nawet nie wiedziałam że masz tak wybrane!!!:-D:-D:-D:-D

no, fajnie fajnie :)

Emilia, bo po ukochanej babci mojego P.

a Tomasz, bo nam sie pozytywnie kojarzy, i jest takie klasyczne meskie, bezpretenjonalne ;)

a Wy macie jakies, ze tak sie wyraze- "powody" ? :-D

Wiecie co ide się wykąpać bo moje włoski wyglądają strasznie:baffled: a dziś chyba gości znowu będe mieć-dnia spokoju nie mam ciągle ktoś tu przyjeżdża-czasem to już mam tego dosyć:dry:

no, fajnie fajnie :)

Emilia, bo po ukochanej babci mojego P.

a Tomasz, bo nam sie pozytywnie kojarzy, i jest takie klasyczne meskie, bezpretenjonalne ;)

a Wy macie jakies, ze tak sie wyraze- "powody" ? :-D
Nie po prostu czytaliśmy imona i tak na przypadły do gustu.Nie chcieliśmy żeby się powtarzały u nas w rodzinie i żeby proste były ale ładne i można je było ładnie zdrabniać.I coś mi się wydaje że już takie imiona zostaną jakie wybraliśmy teraz.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry