Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale wam dobrze że śpicie w dzień-ja tak nie potrafie,moge nie spać cała noc i być bardzo zmęczona a i tak nie zasnę....Też będę zmykać na małą drzemkę, bo padam.

Dla chłopca Tomek. A dla dziewczynki Emila lub Alicja.
jak bedzie synek to najprawdopodobniej Tomasz własnie, a córeczka na bank Emilia 

He he ale fajnie!!!!!!malinka, u nas dokładnie taka sama propozycja imion!!jak bedzie synek to najprawdopodobniej Tomasz własnie, a córeczka na bank Emilia
popatrz co za zbiezność :-)
w środe (mam nadzieje) bedzie juz wiadomo, czy zasilimy szeregi meskiej, czy tez damskiej druzyny sierpniowek![]()
nawet nie wiedziałam że masz tak wybrane!!!

a dziś chyba gości znowu będe mieć-dnia spokoju nie mam ciągle ktoś tu przyjeżdża-czasem to już mam tego dosyć
Nie po prostu czytaliśmy imona i tak na przypadły do gustu.Nie chcieliśmy żeby się powtarzały u nas w rodzinie i żeby proste były ale ładne i można je było ładnie zdrabniać.I coś mi się wydaje że już takie imiona zostaną jakie wybraliśmy teraz.no, fajnie fajnie![]()
Emilia, bo po ukochanej babci mojego P.
a Tomasz, bo nam sie pozytywnie kojarzy, i jest takie klasyczne meskie, bezpretenjonalne
a Wy macie jakies, ze tak sie wyraze- "powody" ?![]()

w środe (mam nadzieje) bedzie juz wiadomo, czy zasilimy szeregi meskiej, czy tez damskiej druzyny sierpniowek![]()