reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dzień dobry Efe, ty sie nie wygłupiaj i uważaj jak chodzisz żeby sie sen nie sprawdził. Zazdroszczę słoneczka, ale śniegu już nie. Jeszcze 10 dni do wyjazdu do Polski, mam nadzieję że będzie te 23 stopnie i bardzo proszę bez wygłupów, żadnego śniegu i deszczu, ma być ładnie i koniec!

No Kasiu dobrze, że na leżąco bo ja już chciałam cię powitać od słów: Co ty tu robisz przy tym kompie?! Masz szczęście! A jak się czujesz w ogóle?

Będę uważać Miranda. Bez obaw. Sen mnie wystarczająco wystraszył.

Ostatnia edycja:
Cześć Kasiu, pamiętaj, zero przemęczania i dźwigania! swoją drogą to dziwnie jesteśmy skonstruowane, zachodzić w ciąże ja ma się malutkie dziecko któremu trzeba poświęcić czas i uwagę, nie mówiąc o podnoszeniu, i innych zabronionych w ciąży czynnościach. Powinnyśmy mieć program na cykle bezowulacyjne co najmniej do 2 roku dziecka

Nie chcecie mnie tu juz, buuuuuuuuuuuu??:baffled::baffled::baffled:
Efe dzis lepiej wczoraj sie nachodzilam i wszystko mnie bolalo:tak:
Dzis boli ale nie tak, mam nadzieje ze wszystko sie uspokoi:-D
Maz przy mnie chodzi, nawet obiadek znow ma dzis robic:dry:Tez sie wystraszyl:tak:
Miranda no niestety nie ma tak dobrze, na szczescie maly juz chodzi bedzie musial obyc sie bez noszenia.

Nie chcecie mnie tu juz, buuuuuuuuuuuu??:baffled::baffled::baffled:
Efe dzis lepiej wczoraj sie nachodzilam i wszystko mnie bolalo:tak:
Dzis boli ale nie tak, mam nadzieje ze wszystko sie uspokoi:-D
Maz przy mnie chodzi, nawet obiadek znow ma dzis robic:dry:Tez sie wystraszyl:tak:
Chcemy! Chcemy! Ale bez takich dolegliwości! No nie wiem jak to ująć? Rozumiesz? Po prostu nie chcemy tobie i Miłoszkowi zaszkodzić.
Miło, że masz opiekę. Mam nadzieję, że się będziesz oszczędzać i wszystko wróci do normy:tak:

Efe postaram sie przestrzegac zalecen lekarza, napewno koniec dzwigania. Przed kompem sobie wygodnie leze takze tu nie ma sprawy. No i koniec z lataniem po miescie, bo widze ze jak sie nachodze to jest gorzej. Biore grzecznie leki i odpoczywam.
Musi byc dobrze:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry