reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam popoludniowo:)
Spalam wczoraj 3 godziny w nocy wiec dzisiaj nadrobilam i spalam 9:) Wstalam po 11 dopiero. Swieci u mnie slonko i jest cieplo.
MALINKA oprocz masci ssij kostke lodu to na pewno zmniejszy opuchlizne. Jak Ci nie bedzie przechodzilo to idz do dentysty.

reklama
hej sierpniowki

w pracy siedze i jakas nerwowa atmosfera tu panuje... ale ja jestem wyluzowana bo mam dzis usg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poogladam sobie dzidzie i moze poznam plec :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) wiec nic nie jest w stanie popsuc mi humorku :-):-):-). Jeszcze 3 godzinki i maz po mnie przyjedzie!!!! jupi!!!!

Dziewczyny doradźcie mi rośnie mi 8ząb na dole już wyszedł w połowie ale mnie strasznie boli i aż mi napuchło czym mogę sobie posmarować dziąsło ?Kiedyś używałam maści sachol ale nie wiem czy teraz też mogę?:baffled:
jak masz TANTUM VERDE to psikaj sobie kilka razy dziennie w to miejsce, działa znieczulająco i przeciwbólowo

ja też obiadek prawie gotowy, tylko jeszcze kasze musze ugotować, kapustke wiosenną już mam i gulasz też :) pranko sie suszy na balkoniku...
a dziś jeszcze mnie czeka mycie schodów i kurze...
ale jak słoneczko swieci to odrazu więcej energii do pracy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry