reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej dziewczyny:)
Jeju jak ja sie wczoraj wsciekłam. Na kogo ? Na mame i babcie! Normalnie były wstretne.
Co sie stało??? A no, poszłam odwiedzic mame,u któej była tez babcia z wizyta. Wszystko super było az do momentu kiedy zaczeła sie rozmowa o imionach dla dziecka. Jak juz pisałam jesli bedzie dziewczynka to ja chciałam Natalke,ale mój J. powiedział ,ze jemy sie Julia b.podoba i chce Juleczke. W sumie mi tez to imie sie baardzo podoba a Natalka miałą byc włąsnie po babci. Ale potem ustalilsmy z J.,że nie nazwiemy dziecka po nikim z rodziny. Takie tam postanowienie. Wiec krakowskim targiem jesli córka to bedzie Julia Natalia:). Uważam,że ślicznie. Powiedziałąm to wczoraj matce i babci a te na mnie z twarzą,że w ogóle obrzydliwe imie, strasznie im sie nie podoba,babcia powiedziała nawet ordynarne( ale chyba nie wie co znaczy to słowo i tak palnela jak to babcia!). Tak mi suszyły głowe,tak mi było przykro. Powiedziałam im,że to jest wybór moj i J. i niec im do tego! I poza tym,że ona juz dwukrotnie wybierały imiona dla swoich dzieci wiec niech mi tez dadzą wolną reke. Kurka tak na mnie naskoczyły,poryczałąm sie i wyszłam! A tearaz słowo wam daje,ze jesli faktycznie bedzie córka to na MILION PROCENT bedzie Julia! Nie zmienie imienia z powodu widzimisie matki i babci! Wredne małpy! Wiecie co innego jak bym chciała nazwać Hermenegilda czy jakos tak,to rozumiem możan komus powiedziec,że skrzywdzi dziecko, ale to i tak sprawa rodzica! A tu przepiekne imie, a te sie nakreciły. A matka powiedziała,ze wszystkie Julie jaki zna są wredne,wiec bede miałą wredna córke...Dobre,co? Normalnie sredniowiecze w mojej rodzinie! Jak ojciec sie dowie ,a nie omieszkam mu powiedziec jak wroci z delegacji to matke ustawi do pionu! i niech tak zrobi bo jak ona tak mogła. Babcia tez nie lepsza,ale ona ma 90 lat wiec saremu czlowiekowi mozna odpuścic.Ale matka???!!!WRRRRRRRRRRRR....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry