reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
my sami wybieraliśmy imiona i nikt nam sie nie wtrącał,a spróbowaliby
każda z nas z męzem powinna to zrobic i tylko tym sie kierować,a nie jakimś widzimi sie rodziny,bo to my wychowujemy te dzieci
ja nawet nie mam pomysłu teraz,wiec nawet nie myśle na razie

Deli moja mama i babcia sa zaciete i nie zmienią zdania. Wiesz ich musi byc góra. One wiedzą i robią WSZEYTKO NALLEPIEJ. Masakra- nie znosze takiej postawy! Ale cóz matki sie nie wybiera. Niech spadają na drzewo. Nie muszą sie opiekować moim dzieckiem jesli ma to byc taki problem dla niech. Bo takie teksty tez padły! Nomalnie zrobiły z miłej sprawy, jakas totalną afere! Szyt debilizmu-przykro,że mowie to o bliskich osobach,ale cóz...

witajcie kochane!!!
no i ja znów przerwe miałam bo mi znów komp padł:(
nie wiem co się dzieje i nikt ze znajomych tez nie wie,a więć chyba będe musiała zadzwonić na pogotowie komputerowe ,ale mi troche 200 zł szkoda:) no ale cóż jak trzeba to trzeba:)
u mnie ok ,czuje się spoko,pogoda sprawiła że mam dobry chumor więc jest suuuuper:):-):-):-)
zaległości napewno nie nadrobie ale mam nadzieję że wszystko u was ok:):-):-):-)

wiem co czujesz to jest bardzo przykre słyszeć od bliskich takie rzeczy moja teściowa jak dowiedziała sie ze jestem w ciązy to powiedziała po co nam 2 dziecko.

reklama
dziewczynki dzieki za wsparcie- co ja bym bez was zrobiła.

Teraz na troche sie zegnam, bo ide sie wykąpać , upichciac i za chwile maz wraca i na zakupy idziemy. Wpadne niebawem:)

Sciskam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry