reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ojej jak mogła ci tak powiedzieć. Ja nie wiem ludzie czasem mam wrażenie nie myslą co mówią,nie zdaja sobie sprawy,że komuś mogą zrobic przykrosc. No mowiąc ogólnie nie wiedzą chyba ,że słowa mają znaczenie. Albo najprostsze rozwiązanie SĄ GŁUPI!

reklama
oj widze że macie problemy z powodu wtrącających się mam,przykro mi.
ja na szczęście nie mam tego problmu ale mam inny bo nie wiem jakie ime mam dac synusiowi.i czasem przydał by się ktoś kto podsunie coś albo zacznie się wtrącac:)

Natt to przykre ze tak cie potraktowaly twoje bliski osoby, ale nie przejmuj sie i rob swoje. Moja mama tez na Miloszka zrobila wielkie oczy, probowala protestowac ale ucielam rozmowe, poddala sie. To w koncu nie ona bedzie ci dziecko wychowywac, Julia to piekne imie, jak widac po popularnosci.

Natt rozumiem Cie bo mam podobny problem... Jak tylko powiedzialam mamie o ciazy wymyslila mi imie dla malej. Ja sie jeszcze zastanawiam jakie nadac imie. Gdybym miala chlopca mialabym dylemat bo tak duzo imion mi sie podoba. Ale co do dziewczynki niestety nie moge nic wymyslec. A moja mama co pare dni mowi: no powiedz ze dasz jej na imie Olimpia, bo jest piekne, bo ja juz sie przyzwyczailam itd. A jak wybiegamy w rozmowach w przyszlosc to mowi dzidzi juz po imieniu, np.: Jak Olimpia bedzie miala chrzciny to cos tam cos tam.. Ja nie jestem za bardzo przekonana do tego imienia bo jest zbyt podobne do mojego... Jak wymysle jakies inne to wyobrazam sobie co to bedzie za mega rozczarowanie i awantura. Jak tylko staram sie zaproponowac jakies inne to mowi: no pewnie, rob co chcesz ale z takim przekasem i przez zeby ze sie odechciewa wszystkiego...

U mnie pogoda jest po prostu piekna! Bylam na chwile w pracy, zajechalam na myjnie bo auto wygladalo strasznie po tych deszczach i bylo mi tak goraco ze wlaczylam klimatyzacje pierwszy raz w tym roku... i co?? nie dziala!!!! kolejne 1000 zl na ta cholerna klime wydam!! naprawialam ja juz 3 razy i znowu sie zepsula!! to auto jest chyba jakies pechowe... ale na szczescie w sierpniu wymieniam na jakies inne ze wzgledu na dzidzie, bo teraz mam niskie sportowe 3 drzwiowe i bedzie mi trudno sie gimnastykowac zeby wpinac ja do fotelika. Ale postanowilam ze w taka piekna pogode nic nie jest w stanie mnie wyprowadzic z rownowagi wiec wzielam kompa na kolana i siedze w ogrodku z kawa i paczkiem i juz mi lepiej:-)

Deli moja mama i babcia sa zaciete i nie zmienią zdania. Wiesz ich musi byc góra. One wiedzą i robią WSZEYTKO NALLEPIEJ. Masakra- nie znosze takiej postawy! Ale cóz matki sie nie wybiera. Niech spadają na drzewo. Nie muszą sie opiekować moim dzieckiem jesli ma to byc taki problem dla niech. Bo takie teksty tez padły! Nomalnie zrobiły z miłej sprawy, jakas totalną afere! Szyt debilizmu-przykro,że mowie to o bliskich osobach,ale cóz...
Bardzo mi przykro, że mają takie podejście.
A ty się nie denerwuj

U mnie pogoda jest po prostu piekna! Bylam na chwile w pracy, zajechalam na myjnie bo auto wygladalo strasznie po tych deszczach i bylo mi tak goraco ze wlaczylam klimatyzacje pierwszy raz w tym roku... i co?? nie dziala!!!! kolejne 1000 zl na ta cholerna klime wydam!! naprawialam ja juz 3 razy i znowu sie zepsula!! to auto jest chyba jakies pechowe... ale na szczescie w sierpniu wymieniam na jakies inne ze wzgledu na dzidzie, bo teraz mam niskie sportowe 3 drzwiowe i bedzie mi trudno sie gimnastykowac zeby wpinac ja do fotelika. Ale postanowilam ze w taka piekna pogode nic nie jest w stanie mnie wyprowadzic z rownowagi wiec wzielam kompa na kolana i siedze w ogrodku z kawa i paczkiem i juz mi lepiej:-)
my tez obowiązkowo wymieniamy auto, ale dopiero tak w grudniu. W koncu będzie nas 6:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry