Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykro, że mają takie podejście.Deli moja mama i babcia sa zaciete i nie zmienią zdania. Wiesz ich musi byc góra. One wiedzą i robią WSZEYTKO NALLEPIEJ. Masakra- nie znosze takiej postawy! Ale cóz matki sie nie wybiera. Niech spadają na drzewo. Nie muszą sie opiekować moim dzieckiem jesli ma to byc taki problem dla niech. Bo takie teksty tez padły! Nomalnie zrobiły z miłej sprawy, jakas totalną afere! Szyt debilizmu-przykro,że mowie to o bliskich osobach,ale cóz...
my tez obowiązkowo wymieniamy auto, ale dopiero tak w grudniu. W koncu będzie nas 6U mnie pogoda jest po prostu piekna! Bylam na chwile w pracy, zajechalam na myjnie bo auto wygladalo strasznie po tych deszczach i bylo mi tak goraco ze wlaczylam klimatyzacje pierwszy raz w tym roku... i co?? nie dziala!!!! kolejne 1000 zl na ta cholerna klime wydam!! naprawialam ja juz 3 razy i znowu sie zepsula!! to auto jest chyba jakies pechowe... ale na szczescie w sierpniu wymieniam na jakies inne ze wzgledu na dzidzie, bo teraz mam niskie sportowe 3 drzwiowe i bedzie mi trudno sie gimnastykowac zeby wpinac ja do fotelika. Ale postanowilam ze w taka piekna pogode nic nie jest w stanie mnie wyprowadzic z rownowagi wiec wzielam kompa na kolana i siedze w ogrodku z kawa i paczkiem i juz mi lepiej:-)