reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam ponownie, rozmowa z dyrektorem nawet spoko, tylko chciał zapewnienia, że jak będzie robiłmaneks do planu, to żebym nie przychodziła na dzień-dwa, a później znów na L4, tylko wzięła do końca. chciał tez wiedzieć, jak z przyszłym rokiem szkolnym. wcalę mu się nie dziwię, bo plan i wyniki nauczania na jego głowie. Zastępstwa doraźne nie sa płatne i często ktoś ma 2 klasy jednocześnie-żadna nauka.

Basia, suwaczek narazie odpowiedni, bo Szkrabik delikatny jak motylek. Gorzej jeśli za jakiś czas pojawi się młode źrebię lub nie daj Boże zapaśnik w stylu wolnym;-)

Zrobiłam sobie dzisiaj Dzień Dziecka i wróciłam od pks-u pieszo zachaczając o McDonalds'a...............McZestaw z "wieśniakiem", wreszcie spełniłam zachciankę, którą mam od początku ciąży;-):-):-p

O 16.30 mam spotkanie z polozna ktora przygotuje mnie do porodu i bedzie ze mna rodzila. Wypytam ja o wszystko co mnie nurtuje i opowiem Wam jak wroce:tak: Ciekawa jestem ile ta "przyjemnosc" mnie bedzie kosztowala. Podobno bierze 1000zl za porod. Ciekawe jak z przygotowaniem i ewentualnymi wizytami domowymi.

majaam mnie tez tam ciagnelo i przekonalam sie ze cheeseburgery z mcdonalda smakuja mi w ciazy bardzo!! wiec jak przejezdzam obok to odracam glowe w druga strone:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry