reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U mnie nie ma dnia zebym nie przejezdzala obob i zawsze sobie tlumacze: na pewno jest kolejka, po czym zerkam i jak nie ma to mowie sobie ze to swinstwo jest niezdrowe dla malenstwa i szerokosci mojego tylka:)

U mnie nie ma dnia zebym nie przejezdzala obob i zawsze sobie tlumacze: na pewno jest kolejka, po czym zerkam i jak nie ma to mowie sobie ze to swinstwo jest niezdrowe dla malenstwa i szerokosci mojego tylka:)
He he a ja mam baaardzo daleko do takiego żarcia więc jak tylko jestem w mieście to korzystam bo uwielbiam takie jedzonko-teraz ograniczam,ale i tak chociaż jaką zapiekankę wsunąć muszę.
Przed ciążą to zawsze jeździłam z mężem do ulubionej budki i ja brałam zapiekanke i kebaba a mój mężuś tylko kebaba śmiesznie to wyglądało jak taki szczypior jak ja wsuwa tyle żarełka :-D:-D:-D

Ja według wagi u gina w 8 tygodni mam 2,200, wcześniej schudłam 4,5 więc narazie ten argument odpada, a ze niezdrowe najczęściej najlepiej smakuje ze względ na całą masę polepszaczy...:rolleyes2:

Ja przytylam 5kg wiec nie jest najgorzej. ale jak widze ze niektore z Was przybraly tylko 2kg to odechciewa mi sie tuczacych cheeseburgerow:) Wlasnie poczulam nieodparta chec na papierosa... Ale oczywscie nie zapale...

reklama
Niby człowiek wie, że śmieciowe jedzenie robi więcej szkody, jaak daje przyjemności, ale jak mnie dopadał PMS, to sobie pozwalałam + porzadna dawka wody Żywiec z ekstra gazem i było ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry