reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia, tak naprawdę to ciepły, najlepiej sztywnawy placek, kolorowe warzywa+ sos, tylko zwinięte w rulonik.
A z Maluszkiem, będzię dobrze, w końcu wiosna to nowe życie.

Piwonia my robimy z ciasta naleśnikowego bo to łatwo zrobić, naleśniczki cieniutko podsmażone prawie bez tłuszczu, robimy dziś do tego sałatkę grecką (kapusta pekińska, ogórek świeży,pomidor,oliwki czarne,feta przyprawy)i te same składniki w ciasto plus najpierw smażone mięsko na gorąco kładzione na cieście na którym leży plaster sera do tego sosik czosnkowy, ketchup, musztarda i zawijamy w rulon mniej lub bardziej zgrabny(nóż i widelec potrzebny ale my duuże porcje dajemy:)

Ostatnia edycja:
No to dziewczyny zycze milych widoczkow na usg ale wam zazdroszcze sama bym sobie poogladla mojego lozbuziaka:-)
Sempe auto super a komfort jazdy poprostu rewelacja czesto takim podrozuje poniewaz maz takie posiada I wlasnie tylko dlatgo zdecydowalam sie na wyjazd wakacyjny w czerwcu nad Polskie morze wlasnie ze wzgledu na komfort jazdy tym autem :-)
Ja tez uwielbiam tortille taka wlasnorecznie zrobiona pycha

Hej!
Dostałam sukienke - i jak za te pieniądze jest REWELACYJNA :-D Cieniutka, zwiewna bawełenka, gumki się ładnie rozciągaja na biuścik i... na brzuchu - super wygląda tez jako długa zwiewna spudnica a w brzuszku pełen komfort i do porodu straczy na pewno! tylko, że ta oliwka to raczej brąz. ja sobie jeszcze kupię takie ze dwie i lato przebiegam :))) Chyba, że po pierwszym praniu stanie się z nimi cos dziwnego....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry