reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basiu wyglądasz świetnie!!!
Kasiu no ja właśnie tez mam sachol ale nie mam ulotki do niego i nie wiem czy można go brac....
sachol raczej można stosowac,nie wolno go tylko stosowac w ostatnich tygodniach ciaży

Stosowanie podczas ciąży:
Nie przeprowadzono badań określających czas i stopień wchłonięcia salicylanu choliny do organizmu po miejscowym stosowaniu żelu na błony śluzowe jamy ustnej.
Pochodne kwasu salicylowego są przeciwwskazane w III trymestrze ciąży. Są wydzielane z mlekiem kobiecym i nie zaleca się ich stosowania w okresie karmienia piersią.

reklama
to bylo przed goleniem:wściekła/y: a teraz masakra

Załączniki

• Moje foty-0074.jpg
    Moje foty-0074.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 28
O widzisz Malinka ja bym posmarowala od razu nic sie nie stanie, posmaruj ze dwa razy na dzien szybciej sie goi.
Basiu sliczna fryzurka.
Piwonia dzwonilas juz o usg??A jak dziewczynki po wczorajszym spacerze?

O widzisz Malinka ja bym posmarowala od razu nic sie nie stanie, posmaruj ze dwa razy na dzien szybciej sie goi.
Basiu sliczna fryzurka.
Piwonia dzwonilas juz o usg??A jak dziewczynki po wczorajszym spacerze?
bede dzwonić koło 13-14 bo ten lekarz jest w szpitalu,a niewiem co dokładnie oprócz usg robi,wiec zadzwonie później
a dziewczynki obie sie rozkaszlały po nim,ale to było do przewidzenia,one zawsze tak reaguja po chorobie

reklama
A ja sie musze wziąć za sprzątanie ale mi sie tak cholernie nie chce i mrugam kanałami... na szczęście zmywanie naczyń mnie już od wczoraj omija bo zmywarka podłączona. A że stała w piwnicy u tej babki od której dostaliśmy to mam inne zadanie zabijanie pająków brrrrrrrr co z niej wychodzą:no: a kot ich oczywiście nie widzi żeby mi pomóc :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry