reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malinka wspolczuje wiem co to za bol, srednio co pol roku wychodzi mi osemka po milimetrze a bol wtedy taki ze :szok: no i w koncu jak juz umowilam sie na zabieg usuniecia jej (ponoc nie ma miejsca zeby sie wybic) dowiedzialam sie ze jestem w ciazy no i musze czekac bo na zywca nie dam sie kroic :-D
Mam to samo z dolnej szczęki aż 3 zęby musze usunąć bo już nachodzą na siebie koszmar jakiś:baffled:

witam w piękny słoneczny dzień:-)
Megaczka gratuluję córeczki
Emy tobie życze dużo sił,a zobaczysz,ze juz nie długo bedzie ci to wynagrodzone w nowych fasolkach,koleżanka mówiła,ze jak jest wszystko dobrze,to juz po 3 m-cach można sie starac,wiec trzymam kciuki,żeby twoje wyniki były jak najlepsze
Mika wszystkiego najlepszego z okazji tych nastu latek

i czekamy na wiesic od gina

Witajcie
Mika wszystkiego najlepszego 100 lat :-)i spelnienia marzen
Megaczka gtatuluje zdrowej coreczki
Emy trzymam za ciebie kciuki wracaj szybko do zdrowia i zycze ci powodzenia

EMY! Ja o Tobie pamiętam i dosyć często sie za Was modlę - mam nadzieję, że chociaż tak pomagam :) Wierzę, że Twoje Aniołki będą Cię już zawsze strzec z Nieba tak jak zrobiły to tu na Ziemi. Życzę dużo zdrowia i żeby szczęście jak najszybciej zamieszkało pod Twoim sercem!

MIKA dzieciaku... wszytskiego najlepszego z okazji nastych urodzin :)
tort.gif

Mika
Ile kwiatów na łące, ile gwiazd na niebie, tak wiele szczęścia życzymy Tobie. By spełniły się wszystkie życzenia, zdrowia i miłości bez ograniczenia.
No i oczywiscie zdrowego synka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry