reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kasia no wlasnie ja tez nie mam butow na wiosne!! Jestem uzalezniona od butow na szpilkach i mam cala szafe tylko takich... zero plaskich, doslownie ani jednych (pomijajac adidasy oczywiscie). Na zime mialam 3 pary oficerek ale juz sie w nich gotuje. Bede musiala kupic jakies mokasynki ale pewnie rozmiar wieksze niz normalnie nosze bo mozno mi stopy puchna. Pewnie beda mnie obcieraly na poczatku jak kazde buty i sie bede obklejala plastrami.
Basia ktorkie fryzury sa siwetne. Troche zelu albo wosku i bedziesz swietnie wygladala:)

Hej dziewczyny

Co u was słychać? Mam nadzieję, że wszystko u was dobrze i maluchy roskosznie rosną

Byłam dziś u lekarza, z patologi wynika, że mam zaśniad groniasty całkowity. Znaczy to że miałam zapłodnione 3 jajeczka w tym jedno puste, które zmieniło się w zaśniad

Obaj chłopcy byli zdrowi, ale z racji tego, że rósł razem z nimi zaśniad nie donosiłabym ciąży dłużej, 21tyg. to i tak bardzo długo
Gdyby nie fakt, że chłopcy zasłaniali to świństwo na usg to ciąża byłaby przerwana dużo wcześniej
Zaśniad zaczął mnie od środka zżerać
Dzięki Bogu nie mam przerzutów na płuca, teraz muszę sprawdzać poziom hcg co dwa tygodnie bo mój wynosi ponad 400 000
Jeśli spadnie do 5 w ciągu następnych 6tyg. i utrzyma się na niskim poziomie to być może będziemy mogli się starać o dzidziusia po pół roku, najczęściej jednak trwa to rok. jeśli będzie spadał wolno albo się zatrzyma to będę musiała brać chemię żeby się tego pozbyć

Zazwyczaj zaśniad pojawia się sam, w ciązy pojedynczej. Ja miałam potencjalnie trojaczki, dwoje zdrowych dzieci i zaśniad
Lekarz poprosił mnie o zgodę na opisanie mojego przypadku, gdyż w medycynie się taki przypadek jeszcze nie zdarzył
Mówił też że mam być wdzięczna bo mogłam przez to dostać krwotoku i zakażenia krwi i ani ja ani chłopcy nie przeżylibysmy tego

Fakt, że chłopcy byli najzdrowszymi dzieciaczkami pod słońcem wcale mnie nie uspokoił, tak chciałabym żebym mogła dać im chociaż cień szansy na życie
I z tego wynika, że moje aniołki mnie uratowały

Sierpnióweczki kochane, tęsknię za Wami okrutnie. Brakuje mi tych codziennych pogaduszek

Ściskam Was mocno i życzę powodzenia, żeby was za bardzo nie męczyły bóle pleców, wzdęcia i spóchnięte stopy

Całusy dla was, każdej z osobna i dla waszych brzuszków

Emy, kochana nie wiem co napisac, ale trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku i zdrowie dopisywalo i zebyscie niedlugo mogli starac sie o fasoleczke.
Sciskam i pozdrawiam Cie goraco...

Mika,
Pragne Ci zyczyc z okazji Twojego swieta
jak najmniej w zyciu trosk,
przychylnosci losu, sprzyjajacych gwiazd,
radosci z najmniejszych przyjemnosci,
oraz umiejetnosci dostrzegania w zyciu najwiekszych
wartosci!
Wszystkiego najlepszego :-):-)

Witam z rana, jestem przelotem bo szykuje sie do gin :-)

Emy, widocznie tak miało być, los tak chciał że żyjesz TY i napewno dasz życie nowej fasolce lub fasolkom, bedziemy trzymac kciuki za Ciebie, za Was...

Ann, dziekuję za zyczenia, a kwiatki....ślicznie pachną...dzieki :tak:;-)

Emy i nam Ciebie brakuje, z Tobą pojawiało się ciepełko.
Bądź dobrej myśli, bo czekamy na dobre widomości, najszybciej jak to możliwe.
Skoro Twój organizm tak długo walczył, będzie dobrze.
Pewnie wystarczyło wcześniej bdać betę, tylko,że tego nigdzie nie mają w zwyczaju.
Ważne,że nie ma postaci złośliwej i lekarz daje tak szybko nadzieję na Maleństwo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry