reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziękuję... a wiecie że dziś primaaprilis?
jak sie urodziłam 3 tyg wczesniej, to mój tata nie chciał wierzyc jak mu zadzwonili, myslał że to podpucha hihiih :-):-):-)

reklama
Emy kochana myślimy tu o Tobie!!Życze Ci szybkiego powrotu do zdrowia trzymam kciuki za Ciebie!!!!BUZIACZKI!!

Mka sto lat sto lat niech żyje żyje nam(no dobra ale fałszuje):-D Wszystkiego co najlepsze samych radosnych i szczęśliwych dni i duuuużżżo zdrowia:-D:-D:-D

Hmm wiecie co ja chyba w nocy za mocno zęby ściskam bo mnie z rana mocno boli to dziąsło i całe poranione jest...z jednej strony wyglądam jak chomik tak mi napuchło:-( dobrze że mam te tableteczki-cukiereczki to pomagają...

reklama
Hmm wiecie co ja chyba w nocy za mocno zęby ściskam bo mnie z rana mocno boli to dziąsło i całe poranione jest...z jednej strony wyglądam jak chomik tak mi napuchło:-( dobrze że mam te tableteczki-cukiereczki to pomagają...

Malinka wspolczuje wiem co to za bol, srednio co pol roku wychodzi mi osemka po milimetrze a bol wtedy taki ze :szok: no i w koncu jak juz umowilam sie na zabieg usuniecia jej (ponoc nie ma miejsca zeby sie wybic) dowiedzialam sie ze jestem w ciazy no i musze czekac bo na zywca nie dam sie kroic :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry