reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzieki dziewczyny....Deli nie Gosiu tylko Aneta- ale wybaczam...hi,hi....
Arobi sie je z wstazek atlasowych,tnie sie na prostokaty i sklada w trojkaciki.pozniej przypina na szpileczki,bo te jajka sa ze styropianu.....

Malinka 2109 współczuję Ci teściowej, mnie by chyba szlag trafił :wściekła/y:
A co na Twój Mąż??

Ja jak wróciłam z zakupów to poszłam sobie z pieskiem na spacer, taka śliczna pogoda że szkoda w domu siedzieć :tak::-D

Mika ona wszędzie się wpycha na siłę dopiero co poodkurzałam a ona mi z brudnymi butami do pokoju wchodzi a ja układałam ciuszki dla dzidzi a ona jeszcze zdeptała kilka i się śmieje że nie chcący i przy okazji wypiorę sobie,,,
I jeszcze rozmawiam z koleżanką przez tel to usiadła koło mnie i mówi żebyśmy głośniej mówiły bo ona nie słyszy!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no co za babsko nooo pogoń ją :szok:

Na szczęście mój mężuś stoi za mną !!! Jak coś to sam na nią potrafi krzyknąć bo inaczej się nie da... każdy ma jej dosyć jak jest upierdliwa!!No ale co zrobić starsza osoba i już taka jest...

Witam ponownie
Malinka, ale jazda, pracuję na wsi i coś o tym wiem.Brak zajęcia i tyle.
Aneczka-dziękuję za wczorajszą podpowiedź-naleśniki do tortilli-prościej nie można.
Zaglądając do szafki, znalazłam mąkę żytnią -żurkową,olśniło mnie i dzięki temu smakowało jak z dobrego lokalu:tak:, po przestudzeniu i ponownym wrzuceniu na ptelnię, były chrupkie. Zjadłam dwie i koniec.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry