Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
az mi sie ciśnienie podniosło,oby wszystko było dobrze i szybko do domku wróciłaMam niezbyt ciekawe wiadomosci od Anetki 24183. Jest w szpitalu miala wypadek wczoraj. Tir ich staranowal i uciekl.
Na szczescie jest tylko mocno poobijana jechala z rodzicami im tez nic sie nie stalo. Ale wroci pewnie dopiero poniedzieli. Z dzidzia wszystko ok. Miejmy nadzieje ze bedzie wszystko w porzadku.
no to niezłego ci psikusa rano zrobił,hihihiHej laski!
Ja dziś miałam prima aprylis. Wstaje rano (bo wiadomo pęcherz), spokojnie bez nerwów idę do łazienki. Patrzę na zegarek 7:55Lecę do mojego i mówię : A ty dziś do pracy nie idziesz? A on na to: Wstaw wodę na kawę. Pomyślałam pewnie wziął urlop. A on po myciu przy tej kawie na moje pytania mówi, z poważną miną: No wiesz. Nie chciałem ci mówić, żebyś się nie denerwowała....wywalili mnie z pracy z końcem miesiąca!
Po czym dodaje:
Na urlop zaległy
Myślałam że uduszę!![]()
No potem do koleżanki zabrał żeby mi przeszła złość hihino to niezłego ci psikusa rano zrobił,hihihi

no to przynajmniej ci to jakoś zrekompensowałNo potem do koleżanki zabrał żeby mi przeszła złość hihi
Ale nadrabiania mam fiu fiu fiu...żeście nie próżnowały!
Dobrze że Anetce i dzidziusiowi się nic nie stało brr aż mnie ciarki przeszły.