reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dzien doberek:)
witam sie....
mialam ciezka noc.....
poszlam spac okolo 23 a o 4 juz sie obudzilam wrrrr....wszystko chyba przez to ze malenstwo jakos wczoraj malo mi sie ruszalo:( polozylam sie i byla cisza......i ruszalam i zaczepialam i nic.....teraz czekam az cos sie ruszy ale do tej pory spokoj.....jakos mnie sie to nie podoba.....
ja tak miałam w zeszłym tygodniu 3 dni nic nie czułam,a lekarka mi powiedziała,ze moze obróciło sie inaczej i nic nie było czuć
spróbuj zjeść cos słodkiego i położyć sie i sprawdx czy choc pozycji nie zmienia,bedziesz spokojniejsza moze ja tak zrobiłam i sie przemieszczało

reklama
no wlasnie tez mysle ze moze sie obrocilo i dlatego....mam nadzieje.....no nic.....zaraz jade do szkol dziewczyny pozawozic a pozniej troche roboty mam bo pierdolki z salonu powynosic musze bo w piatek podloge beda robic:)
mam nadzieje ze z moja dzidzka wszystko w porzadku.....

Ale sobie narobiłam!!!Mam mrówki w pokoju...:wściekła/y:
I to moja wina bo otworzyłam torebkę z żelkami i podjadałam i tak 3 dni leżała a dziś patrze a tam pełno mrówek...:baffled: trochę pozabijałam ale widzę że jeszcze łażą wysypałam proszek do pieczenia mam nadzieje że pomoże...:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry