reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wczoraj byłam ze Średniakiem u okulisty praywatnie, bo na NFZ musiałabym czekać do sierpnia:szok::szok: a on biedny siedzi w drugiej ławce i ledwo widział co tam jest napisane, dosc nagle mu się pogorszył wzrok i okazało się ze ma -1 i -1,25:no::no::no:
Biedaczek
ale na koniec wizyty jak juz okulary wybrałam i przyszło płacić to się załamałam 470zł!!!! oprawki 180, szkła 200, wizyta 60, wstawienie 30... jakaś PARANOJA

reklama
wczoraj byłam ze Średniakiem u okulisty praywatnie, bo na NFZ musiałabym czekać do sierpnia:szok::szok: a on biedny siedzi w drugiej ławce i ledwo widział co tam jest napisane, dosc nagle mu się pogorszył wzrok i okazało się ze ma -1 i -1,25:no::no::no:
Biedaczek
ale na koniec wizyty jak juz okulary wybrałam i przyszło płacić to się załamałam 470zł!!!! oprawki 180, szkła 200, wizyta 60, wstawienie 30... jakaś PARANOJA
tez to ostatnio przerabiałam i też w sumie tyle dałam,tylko mojej dołożyła mały cylinder na jedno oczko,bo jej sie po pół roku bardzo pogorszyło
i jak mozesz to kupuj mu witaminki specjalne dla dzieci Klarin Junior wzmacniaja oczka,my bierzemy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry