Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co sie stało??witam panie dopiero teraz jestem bo musiałam nagle jechać do lekarza.ale już wszystko ok .
Dostal antybiotyk, leki przecwalergiczne i inhalator. Chciala nas wyslac na 3 dni do Ameryki na badania, ale moj stan za bardzo na to nie pozwlala. Zrobiono mu dzis test na igm wyszedl pozytywny. Takze mam w domu kolojnego alergika.

ja tez niewiem jeszczeJa też sie witam dopiero teraz
Ja dzis korzystam z uroków cudownej pogody, bo jutro i w niedziele jak wspominałam cały dzień na szkoleniu:-(.
Mimian to ty sie pooszczędzaj kochana. Dzidziuś jest najważniejszy. Apropos ciśnieniomierza to tez ostatniu kupiłam ale taki nadgarstkowy. Jest super i do tego mały i wszędzie moge go ze soba zabrać. A taki super profesjonalny ma moja mama i w razie co moge pozyczyc. Ale nie ma sensu bo moj jest wystarczajacy. Polecam taki
Agusia ja tez do gratulacji sie dołączam.
Kurcze! to tylko ja nie wiem kto tam mieszka...I dowiem sie jako ostatnia chyba bo dopiero 14 kwietnia...jak ja wytrzymam do tego czasu...echhhhhhh....