reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Agusia gratuluję synka,fotki śliczne masz
no ja juz tez z ustęsknieniem czekam na usg,napewno w przyszłym tygodniu,ale konkretnie w który dzień to sie okaże jeszcze(środa lub niedziela)

bolał mnie od kilku dni brzuch i tak odwlekalm aż wkońcu dzisiaj pojechałam lekarz powiedział że jest ok tylko mam sie ostrzedzać no i mierzyć cisnienie codziennie bo mam troche wysokie ale to pewnie ze zdenerwowania.

Ja też sie witam dopiero teraz:)
Ja dzis korzystam z uroków cudownej pogody, bo jutro i w niedziele jak wspominałam cały dzień na szkoleniu:-(.

Mimian to ty sie pooszczędzaj kochana. Dzidziuś jest najważniejszy. Apropos ciśnieniomierza to tez ostatniu kupiłam ale taki nadgarstkowy. Jest super i do tego mały i wszędzie moge go ze soba zabrać. A taki super profesjonalny ma moja mama i w razie co moge pozyczyc. Ale nie ma sensu bo moj jest wystarczajacy:). Polecam taki:)

Agusia ja tez do gratulacji sie dołączam.

Kurcze! to tylko ja nie wiem kto tam mieszka...I dowiem sie jako ostatnia chyba bo dopiero 14 kwietnia...jak ja wytrzymam do tego czasu...echhhhhhh....

A wiec po wizycie pani dr orzekla ze Mati ma astme. :baffled:Dostal antybiotyk, leki przecwalergiczne i inhalator. Chciala nas wyslac na 3 dni do Ameryki na badania, ale moj stan za bardzo na to nie pozwlala. Zrobiono mu dzis test na igm wyszedl pozytywny. Takze mam w domu kolojnego alergika.
Agusia gratuluje syneczka, no coz moze nastepnym razem:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Ja też sie witam dopiero teraz:)
Ja dzis korzystam z uroków cudownej pogody, bo jutro i w niedziele jak wspominałam cały dzień na szkoleniu:-(.

Mimian to ty sie pooszczędzaj kochana. Dzidziuś jest najważniejszy. Apropos ciśnieniomierza to tez ostatniu kupiłam ale taki nadgarstkowy. Jest super i do tego mały i wszędzie moge go ze soba zabrać. A taki super profesjonalny ma moja mama i w razie co moge pozyczyc. Ale nie ma sensu bo moj jest wystarczajacy:). Polecam taki:)

Agusia ja tez do gratulacji sie dołączam.

Kurcze! to tylko ja nie wiem kto tam mieszka...I dowiem sie jako ostatnia chyba bo dopiero 14 kwietnia...jak ja wytrzymam do tego czasu...echhhhhhh....
ja tez niewiem jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry