reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Aguś gratuluje syneczka.
Witam nową sierpnióweczkę.

Ja dziś sprzątam za jutro, bo moje kochanie zabiera mnie na weekend po za miasto :). No i muszę nadrobić dwa dni co mnie nie będzie.

No tez tak wlasnie mysle Mika ze lepiej poczekac z tym antybiotykiem bo jak zaczne brac to juz 7 dni trzeba. Powinnam przelezec w lozku do poniedzialku a dzisiaj kolezanka ma czterdziestke. Bede musiala pojechac chociaz na tort i prezent dac. A moja przyjaciolka ma jutro trzydziestke i robi grilla w ogrodku a impreze dopiero 18 kwietnia bo jej maz wraca ze Stanow. Wolalabym isc na tego grilla a impreze w zadymionej knajpie odpuscic a tu niestety odwotnie. Co za pech ze sie rozchorowalam w takim momencie.

Dzieczyny zapomnialam Wam powiedziec!! Kupilam wczoraj wozek dla malej:-) Wiem, wiem ze to za wczesniej ale to sie stalo przez przypadek. Poszlam do sklepu poogladac tylko i jeden wpadl mi w oko, zaczelam rozmawiac z ekspedientka na jego temat i powiedziala ze to jeden jedyny ale sprzedany juz. Okazalo sie ze maja w jakims innym swoim sklepie w polsce go i mi sprowadzili. To nie koniec historii bo kupialam tylko spacerowke z fotelikiem a gondola juz jest nieosiagalna bo to kolekcja zeszloroczna! Takze moja dzidzia sie urodzi za 4 miesiace a ja mam dla niej spacerowke i fotelik zamiast gondoli. No ale bede polowala na ta gondole na allegro. Jak nie znajde to jedna z aktualnej kolekcji pasuje do stelarza i mozna ja przez caly rok bez problemu zamowic wiec najwyzej ja kupie. Pomimo ze sie pospieszylam, ciesze sie bardzo z tego zakupu:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry