reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hello laseczki!:-D
Mało mnie ostatnio ale moje kochanie się urlopuje a tym samym oblega kompa z rana. Ale mu wybaczam;-) Dziś zabrał mnie i moją matkę na zakupy do Trójmiasta. Uparłam się na Tesco bo aż mi się tęskniło za tym w Olsztynie. Zakupiłam w końcu bluzę do latania zamiast kurtki oraz kieckę na weselę w Orsey'u i buty balerinki (no bo gdzie JA na obcasie:confused2:). Zmieściłam się ze wszystkim w 150zł, więc nie jest źle. Jeszcze tylko w poniedziałek zaliczę fryzjera i kupię rajstopy i będę wyszykowana na maxa.
No i w końcu spokojna....:tak:

reklama
Hello laseczki!:-D
Mało mnie ostatnio ale moje kochanie się urlopuje a tym samym oblega kompa z rana. Ale mu wybaczam;-) Dziś zabrał mnie i moją matkę na zakupy do Trójmiasta. Uparłam się na Tesco bo aż mi się tęskniło za tym w Olsztynie. Zakupiłam w końcu bluzę do latania zamiast kurtki oraz kieckę na weselę w Orsey'u i buty balerinki (no bo gdzie JA na obcasie:confused2:). Zmieściłam się ze wszystkim w 150zł, więc nie jest źle. Jeszcze tylko w poniedziałek zaliczę fryzjera i kupię rajstopy i będę wyszykowana na maxa.
No i w końcu spokojna....:tak:
no prosze jakie tanie zakupy ci sie udały
tylko sukienka sie pochwal

no prosze jakie tanie zakupy ci sie udały
tylko sukienka sie pochwal
Ja wrócę od fryzjera to każe sobie fotkę strzelić specjalnie dla was:-).
A kiecka jest normalna ale z materiału rozciągliwego czyli nawet jak jeszcze przybiorę to się nic nie stanie, więc ma radość tym większa. No i jest różnica między 50zł a 119zł.

Dobra lecę wziąć prysznic bo się przed wyjściem mój uparł żebym założyła jeszcze kurtkę zimową i zgrzałam się niemiłosiernie. :confused2: A że humor mam dziś dobry to same wiecie...;-)Czas się pocieszyć z wypoczętego "męża" w domku:tak:

Dobranoc i miłych snów:)

Ps. Ja nie wiem kiedy ja nadrobię te całe zaległości? Toć to już książka powstaje podczas mojej nieobecności:eek:

Ps2. Mitemil ja się dziwię że jeszcze cykam? Ale jak się tylko słonko pokazało to już mi lepiej!

Załączniki

• 289.gif
    289.gif
    20,8 KB · Wyświetleń: 59
Witam sie dzis dosc pozno....
Dzien mialam tak zapelniony,ze teraz padam....rano inchalacje z corcia(na szczescie ostatnie),potem wizyta kontrolna u lekarki ,na szczescie juz przechodzi chorobsko....no i jeszcze ten notariusz(ale pani szybko sie uwinela),bo z mezem hektary kupywalismy...hi,hi....
A w domciu,jak to w domciu...sprzatanie,mycie okien,no i dzis jeszcze pierobi wymyslilam....nog nie czuje,krzyza tez....ale wreszcie siadlam....
No i poczytam co tam u wsa dziewczynki....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry