reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Pa Malinka.....
Ja tez juz uciekam....do jutra...jak znajde chwilke,bo jeszcze dwa okna na ganku mi zostaly do umycia i firanki powiesic.....i masa prania.....

Dobranoc!!!

Pa Malinka.....
Ja tez juz uciekam....do jutra...jak znajde chwilke,bo jeszcze dwa okna na ganku mi zostaly do umycia i firanki powiesic.....i masa prania.....

Dobranoc!!!

Dobranoc :-)

Ja święta spędze przy brudnych oknach, bo lekarz zabronił mi takich prac, a mój mąż okien myć nie będzie. Ale w sumie, większość dnia spędzimy u teściów, a wieczorem brudnych okien nie widać ;-)

reklama
Taszka w tej spacerowce mozna miec dzidzie przodem do siebie albo przodem do kierunku jazdy. Bardzo latwo sie ja przeklada:) Natomiast fotelik montuje sie tylko przodem do siebie.
Deli spacerowka (jako podstawa) ok.1400, gondola 1000 a fotelik 550. Jakby nie patrzec okolo 3000zl trzeba wydac. A do tego dochodzi spiworek do spacorowki okolo 300, spiworek do fotelika, baza samochodowa do fotelika (duza wygoda), parasolka do spacerowki, torba do wozka. Torbe zamowilam uzywana przez allegro a spiworki bede kupowac jak przyjdzie na to czas.
Do jutra spiochy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry