reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no jak ja pochodze dluzej to stopy mnie strasznie bola szczegolnie pięty chyba od tego ze przybylo mi dwa kilo :-)

ale ile Ty musialas sie nachodzic ze az buty pekly :szok: ;-) moze uda sie skleic? albo gwarancje jakas masz? szkoda nowych butow .. ja tak dawno temu mialam z glanami, kupilam sobie pierwszy raz w zyciu i po kilku dniach podeszwa pekla, dalam do reklamacji a po m-cu chodzenia znowu pekla... i zrezygnowalam ;-)

no jak ja pochodze dluzej to stopy mnie strasznie bola szczegolnie pięty chyba od tego ze przybylo mi dwa kilo :-)

ale ile Ty musialas sie nachodzic ze az buty pekly :szok: ;-) moze uda sie skleic? albo gwarancje jakas masz? szkoda nowych butow .. ja tak dawno temu mialam z glanami, kupilam sobie pierwszy raz w zyciu i po kilku dniach podeszwa pekla, dalam do reklamacji a po m-cu chodzenia znowu pekla... i zrezygnowalam ;-)
kurcze one mi tak dziwnie pekły, że nie na podeszwie tylko na materiale do góry :(:-(

Witam wieczorkiem :-). Pogoda była piękna, więc dużo czasu na dworze spędziłam. A zakupy też udane. Kupiłam wyjściowe jasne spodnie i elegancką bluzeczkę, więc w święta już mam co wlożyć. I jeszcze zakupiłam sukienkę do codziennego latania.

my właśnie wrócilismy i padam,oczy mi sie zamykają
ale zaraz kolacyjka,mąż dzieci kąpie,a potem odpoczywam
mam smaka na fante,chyba mojego pośle do sklepu tylko po tych porannych niuansach mam nadzieje,ze jutro juz bedzie ok

witam dopiero teraz cały dzień spedziłam na dworze z małym też strasznie bolą mnie nogi i stopy i do tego strasznie spuchłam.obrączki już nie nosze bo jej potem nie sciągnę.będe teraz odpoczywać i nadrobić zaległości póki mąż sie kąpie

reklama
hej dziewczyny no ja niestety też czuję że zaczynam coś puchnąć - na razie to w stopach, zwłaszcza w kostkach czuję no i obrączka ciaśniejsza
lekarz mi powiedział żebym mniej pracowała i więcej czasu z nogami do góry - tylko że u mnie taka opcja wchodzi w greę dopiero po 21, wcześniej nie ma szans :(
teraz zarzuciłam nogi na kanape i laptopa na kolana i chyba zaraz twierdze bede ogladac tylko jeszcze mnie prasowanie woła bo cały stos...
my dzis cały dzien - okna firanki pranie potem wymiana kół w aucie (mąż sam robił, Karol pomagał;)) mycie auta itd w sumie co cięższe mój mąż robił no ale ja też calutki dzień się krzątałąm i czuję to teraz w nogach
życzę miłego wieczoru i udanej niedzielei - my jutro postaramy się gdzie wybyć na łono natury :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry