reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No widzę, że każda korzysta z uroków słonecznej pięknej pogody i brawo! Ja też wpadłam na chwilę, żeby zerknąć co u was słychać. I cieszę się że nie tylko ja latam na świeżym powietrzu:laugh2: Normalnie w końcu czuję, że żyje!:-D A jeszcze dziś znajomi otwierają sezon grillowy i już mi wile do szczęścia nie jest potrzebne.:laugh2:
Życzę wam laski dobrych humorków i miłego weekendu;-)

reklama
hej dziewczyny ale tu pustki... nie dosc ze weekend to jeszcze slonce was na dwor wygnalo :-) Ja leze bo okazalo sie ze mam zapalenie ukladu moczowego i strsaznie mnie boli ze az w szpitalu bylam, przepisali mi jakies tabletki 3 razy dziennie i kazali wrocic jakbym dostala temperatury :no:

Ale tu cisza :szok: wiosna przegoniła wszystkich od komputerów ;-)
A ja skonczylam sprzatac wcinam kanapke i mysle co tu kupić do jutrzejszego obiadu ;-)
Ania przykro mi, oby przeszło szybko to zapalenie pęcherza :wściekła/y::tak:

hehe :-D ja też dziś wieszałam na polu ;-) wielkie pranie było, ale cholerny sasiad zrobil sobie ognisko o 13 w poludnie i myslalam ze mnie trafi... bo dym lecial prosto na moje pranie :wściekła/y: dostal opierdziel od wszystkich naokolo bo sobie wszyscy powystawiali posciele do wietrzenia, firanki prane, a ten sobie trawe pali.... ale cale szczescie nie przesmierdlo bardzo, wiatr byl to przewialo jakos chociaz juz uprzedzilam mojego M ze bedzie mial recznik wedzonke ;-)

puk puk jest tam kto??
ja wróciłam własnie od mamy i jestem wykonczona, byłam troszke na zakupach potem spacer z dziewczynami na plac zabaw one tez wykonczone ale jeszcze są na dworze, dziś nie wiosna u nas lecz lato... normalnie ciepło że szok :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry