reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzien dobry,
u mnie nocka z glowy, spac nie moglam, nogi mi cierply wiercilam sie jak nie wiem...:szok:
wlasnie was doczytalam ale juz nie pamietam co chcialam napisac - wybaczcie :baffled:
zrobilam juz drobne zakupy, zjem cos i chyba ide sie zdrzemnac...
milej soboty

i ja się przywitam:-)
ostatnie dwa dni mąż miał wolne więc korzystaliśmy z pogody, do tego zakupki, porządki i od kompa odpoczęłam:rofl2: dziś będę się lenić:-D
i ja noc miałam do kitu z T się wierciliśmy i spać nie szlo, dziś oboje połamani:wściekła/y::baffled:

Witam wszystkie Dziewczynki :-)
Taka dziś piękna pogoda więc jedziemy z Mężem i pieskiem na działkę pooddychać świeżym powietrzem :tak:
Po południu Mąż idzie na mecz a do mnie przyjeżdża koleżanka położna więc sobie poplotkujemy :laugh2::-D

hejka miranda
zajeta jestem ciagle cos do roboty i jakos tak czas mija niestety ...
wczoraj pan mi podloge w salonie robil z wykladziny na panele wiec jeszcze posprzatalismy i ustawialismy wszystko na miejscu:)

a poza tym my czujemy sie dobrze....niedawno malenstwo mi sie jakos przekrecilo i nie czulam ruchow tak jak poprzednio i sie troche wystraszylam ale juz jest w porzadku....malenstwo sie rusza i kopie i cale szczescie:)

a u nas jeszcze szaro, wczoraj póściło po południu i było pięknie. Mam nadzieję że dziś póści wcześniej.
Aga to dobrze że już z dzidzią w porządku, ja to się martwię za siebie i za innych. Pewnie wiesz jak to jest...
A teraz jeszcze rocznica się zbliża.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry