reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej dziewczyny:-D
Anet kupilam rowerek... jest slodki. ma lusterko, dzwonek, koszyczek z przodu i bagaznik. i tylko 250 zloty. potem wkleje fotke:-D
ale nie dla mnie takie rajdy, w domu sprzatanie, na cmentarz, potem te sklepy i padlam szybciej niz myslalam.:no:
dzisiaj tacie musze firanki zrobic bo babka yszyla ale zle wymi\erzyla i musze poprawiac:-D
a tak wszystko juz zrobione:-D:-D:-D:-D
tylko malutki pozadek w domku, moze potem umyje mojemu auto bo pogoda super od rana:-D
milego dnia potem zajrze:-D

reklama
Deli zazdroszcze wypadu do Korbielowa,a o pogode nie musisz sie martwić weekend masz śliczny
a ja od rana wisze nad muszlą,od dwóch dni mam straszne nudności,a dzisiaj juz nie dałam rady,normalnie współczuje kobiete ktore tak wymiotują 9 m-cy,a znam taką,a jak lezałam w szpitalu to była dziewczyna młoda,ktora lezala juz 4 raz z powodu wymiotów bo miała dosć mieszkania w wc

Mam nadzieje że powoli minie Wam ten romantyczny tydzień:-)
Pogode ładną zapowiadają!A gdzie dokładnie jedziecie?
Jedziemy do Pobierowa i od apartamentu mamy 50m :-D do morza więc zamim dojde się nie zmęcze i troszkę po plaży uda mi się pochodzić :-).
Po za tym wszędzie blisko ;-). Wyślę stronkę później jak znajdę :tak:, bo teraz nie wiem gdzie ją zapisałam.

Oj Iwonko bardzo mi przykro....
Jeśli kiedyś będziesz miała czas to zapraszam do Korbielowa na weekend mamy tam domek więc można się spotkać, a spać jest gdzie. Więc nie ma co się martwić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry