reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj Iwonko bardzo mi przykro....
Jeśli kiedyś będziesz miała czas to zapraszam do Korbielowa na weekend mamy tam domek więc można się spotkać, a spać jest gdzie. Więc nie ma co się martwić.
masakrycznie sie czuje i do tego strasznie mnie serce boli,a miałam takie plany na dzisiaj,chyba wszystko pójdzie w łeb,bo znowu byłam :-(
ślicznie dziekuje za zaproszenie,nigdy nie byłam w Korbielowie a wiem,ze jest ślicznie mąż tam częśto jeździł

Piwonia kochana ty mi powiedz czy ja moge isc z nim na dwor nie ma goraczki a w domu strasznie marudzi, znow robi sie cieplo i nie wiem czy na sile w domu mam go trzymac:baffled::baffled:

Kasia, wiem,że to uciążliwa choroba, jesli tylko nie macie zakazy, to zmuszaj małego do ruchu. Braciszek zaczął chodzić na basen i świetnie wyćwiczył sobie płuca. Teraz powstają jaskinie solne- jakbyście byli nad morzem. Mniej szkodliwe jak leki.Nie wiem tylko jak macie daleko do takich atrakcji
Majaam maly ciagle w ruchu naokraglo biega.

Cześć :-).
Ale pięknie się zrobiło, aż inaczej się człowiek czuje :-).
Za chwile jadę na zakupy, bo ciepło sie zrobiło i nie mam w czym chodzić.
Pozdrawiam. A zaległości jeszcze nie nadrobiłam :-(

ja tez musze jechac po jakos bluzke lub dwie bo strasznie cieplo jest.... a nie wejde w swoje stare bluzki:wściekła/y:
ale przynajmniej poprawie sobie humor...:-D:-D
Piwonia wspolczuje nudnosci:-(
wpane pozniej:-D

Deli to świetnie - nie byłam w Pobierowie ale słyszałam że tam bardzo ładnie.
Piwonia może lepiej dziś nie przemęczaj się i odpoczywaj!
Ja zaraz do domu jadę więc znikam potem się odezwę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry