reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
KASIA - NIE WIDZIAŁAM OSTATNIO NIC BARDZIEJ DOŁUJĄCEGO...:zawstydzona/y:
PERSPEKTYWA OSIĄGNIĘCIA TONY NA UPALNE LETNIE MIESIĄCE JEST MAŁO ZADOWALAJĄCA:sorry:
JUŻ MI SIĘ NA WADZE POKAZUJE KOMUNIKAT - PROSIMY WCHODZIĆ POJEDYŃCZO!!!:szok::szok::szok:

Wogole temat "waga w ciazy" jest dla mnie bardzo dolujacy... mysle ze nie tylko dla mnie, to moze nie rozmawiajmy o tym... :eek:

Kuchnia u nas pogoda dzisiaj w kratke:( wychodziłam z domciu było pochmurno za chwile lało a jak wracałam to upał typowa Irlandia :no:I jak tu się ubrać:)) ale przynajmniej zakupki udane :))w HM wyprzedaże ciążówek i super kiecuche kupiłam:))Chociaż chumorek poprawiony:)A widze że nie tylko ja tyje:))Masakra :tak:ja mam już ponad dyszke więcej:wściekła/y:i znowu to odchudzanie:)a gdzie do końca??A apetycik cały czas rośnie :)

Kuchnia u nas pogoda dzisiaj w kratke:( wychodziłam z domciu było pochmurno za chwile lało a jak wracałam to upał typowa Irlandia :no:I jak tu się ubrać:)) ale przynajmniej zakupki udane :))w HM wyprzedaże ciążówek i super kiecuche kupiłam:))Chociaż chumorek poprawiony:)A widze że nie tylko ja tyje:))Masakra :tak:ja mam już ponad dyszke więcej:wściekła/y:i znowu to odchudzanie:)a gdzie do końca??A apetycik cały czas rośnie :)
ja to zamierzam w sumie nie wiecej niż 10kg przytyć, mam nadzieje ze sie uda :)

reklama
Mika masz calkiem podobne zalozenia jak ja:-)Ciekawe tylko czy realne:-D:eek:
Basiu zalozywszy ze to dopiero polowa jest calkiem realne ze przytyjesz nawet ciut wiecej niz w pierwszej ciazy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry