Mika75
Fanka BB :)
Witaj...Dzien dobry,
Malinka, gratuluje syna :-)
Ja tez w nocy spac nie moglam, a jak juz zasnelam to budzik zadzwonil
No to jutro na mnie kolej z usg i kontrola...
a na którą masz?
Czekamy na dobre wieści ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj...Dzien dobry,
Malinka, gratuluje syna :-)
Ja tez w nocy spac nie moglam, a jak juz zasnelam to budzik zadzwonil
No to jutro na mnie kolej z usg i kontrola...
Bartoszki, Bartki uparte sa jakies
Spojrzalam i wierzyc sie nie chce
Nie doczekam sie

chyba za wcześnie wstałam,bo mnie też głowa boli,ale zaraz sobie kawke zrobięWitam, glowa lupie mnie od ranaBartoszki, Bartki uparte sa jakies
Spojrzalam i wierzyc sie nie chce
Ann to czekamy z niecierpliwoscia na usg i na wyniki oczywiscie.
Piwonia az do niedzieliNie doczekam sie
Malinka a co ty przy kompie robilas, do lozka!!!
Maly lepiej tylko nie chce jesc.Dostal wczoraj lopatki od taty no to dzis akcja piaskownica
ale masz fajnie,miłego lotu życzę i wypoczynku superwitam, ja też jem śniadanie, a zaraz na lotnisko, o 9 ma po nas przyjechać samochód.

bedziez teraz bliżej nas :-)witam, ja też jem śniadanie, a zaraz na lotnisko, o 9 ma po nas przyjechać samochód.

Mika no wiem kurde z tydzien temu go nie bylo wcale a teraz prowadzi z taka przewagaKasiu z tym Bartkiem to jakaś ściema, toz to aż niemozliwe..![]()

Cos w tym musi byc nie tak
Bądźmy cierpliwe może go wykopią stamtądMika no wiem kurde z tydzien temu go nie bylo wcale a teraz prowadzi z taka przewagaCos w tym musi byc nie tak
![]()

zgadzam sie,bo jak weszlam jakoś w sobote to on miał te 7000 głosow a reszta te 5000 wiec nie możliwe w ciągu kilku dni natrzaskać 2000 głosów,jednym sowem wielki przekrętMika no wiem kurde z tydzien temu go nie bylo wcale a teraz prowadzi z taka przewagaCos w tym musi byc nie tak
![]()