reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
cześć dziewczyny!
Ja dobrze spałam, zasnęłam o 21.30 i wstałam o 7.00!!:szok:
już po sniadaniu jestem i po kawie, dziś zamiast zgagi mam kwaśne odbijanie!!

Miranda spokojnego lotu

Cześć witam się z rana przy kawce, mnie jakoś ostatnio głowa nie boli ale bez kawy życ nie mogę :-D Dziś nadal piękna pogoda wiec pewnie znowu zniknę buzie opalać

No zobaczcie jak widać dwie nóżki po bokach i jajeczka z siusiakiem po środku!!!Pokazał od razu jak tylko zaczęła robić USG.Jak zobaczyła doktorka to odrazu krzyknęła:"Ja już wiem widzę jajeczka chłopak będzie":-D

MALINKA gratuluje synka ,w twoim przypadku pomyłka jest nie możliwa.Ja po 2 chłopcach będę mieć dziewczynkę:-D:-D:-D i oby tak zostało.Masz fajną pamiątkę .Ja takie zdjecie mam po najstarszym synku ,jaja jak berety;-):-D

zorientowałam się ze od ostatniej wizyty minęło 2tyg a ja przez ten czas ani razu nie brałam zapisanych leków!!:szok:
mam brać 4*1/2 FENOTEROL i 2*1 Staveran
hmm nie wiem co o tym myśleć, czuję się bardzo dobrze~!

zorientowałam się ze od ostatniej wizyty minęło 2tyg a ja przez ten czas ani razu nie brałam zapisanych leków!!:szok:
mam brać 4*1/2 FENOTEROL i 2*1 Staveran
hmm nie wiem co o tym myśleć, czuję się bardzo dobrze~!
Witam ,ciekawe,ze nic nie bralaś i nic ci nie jest.Jeśli Ty nie czujesz skurczy to może nie jest tak zle?fenoterol brałam dopiero jak było bardzo poważne zagrożenie porodem ,miałam już rozwarcie na 2 palce i skurcze porodowe.A teraz jak mi macica twardnieje to scopolan lub nospe biore

WITAM mamusie MIRANDA udanej podróży.własnie oddałam głos Mateuszka.ja jeszcze sie leniwie zdążyłam nastawić tylko pranie i zrobić dziecku sniadanie.odliczam dni do czwartku.

Dzień dobry
mnie niebo jakieś takie nabrzmiałe, jakby miała być burza, ale dość chłodno, więc pewnie wykręci się u sąsidów.

Noc też miałam kepską - pełnia będzie dopiero w czwartek,ale chyba już ją wyczuwam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry