reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam ,ciekawe,ze nic nie bralaś i nic ci nie jest.Jeśli Ty nie czujesz skurczy to może nie jest tak zle?fenoterol brałam dopiero jak było bardzo poważne zagrożenie porodem ,miałam już rozwarcie na 2 palce i skurcze porodowe.A teraz jak mi macica twardnieje to scopolan lub nospe biore
w poprzedniej ciąży czułam wyraźne stawianie się macicy i dlatego brałam do 35tyg leki teraz czasami coś tam odczuwam ale żeby od razu się szpikować tabletkami?
mam nadzieję ze sobie nie zaszkodze!

reklama
Słuchamy z Malszkiem Barry White'a (trochę mu pomaga Vonda Shepard). Łaptaka mam na kolanach i jak tylko włączyłam, coś w brzuchu bryknęlo, wiem, że jeszcze za wcześnie, żeby szkrabik słyszał, ale może...:-)

Cześć laseczki!
Ja tylko na chwilkę oddać głosy na Mateuszka i podlać drzewko.
Doszłam do wniosku że robię wszystko żeby tylko nie siedzieć w domu, bo jutro wizyta u dr G i świra dostaje:sorry: Za chwilę lecę po lumpkach pobiegać z koleżankami. Najgorsze jest to że będą szukać ciuszków dla swoich dzieci a ja JESZCZE NIE WIEM KTO U MNIE MIESZKA! Bo bym też już kupiła:-(

Trzymajcie się cieplutko i nie siedźcie w domach jak możecie. bo nie wiadomo ile tej pogody będzie?
Do zobaczenia później! CMOK!

Ps Jak dam radę to wstawię wczorajsze zdjęcie na tajnym. Już jako blondy:confused2:

w poprzedniej ciąży czułam wyraźne stawianie się macicy i dlatego brałam do 35tyg leki teraz czasami coś tam odczuwam ale żeby od razu się szpikować tabletkami?
mam nadzieję ze sobie nie zaszkodze!
Ciężko mi jest ci poradzić ale ja teraz równie dobrze mogłabym brac fenoterol.dziwie sie,że lekarz od razu nafaszerował cię taką dawką i lekami. Ja teraz sie oszczędzam,przynajmniej staram sie;-) brałam przez 2 tyg scoplan 3*1 lub jak miałam mocny bolacy skórcz to nospe i magnae forte 3*1 .ostatnio bylam u gina i zachwycony moja miękką macicą:-D więc po co od razy fenoterolem sie faszerować?

sempe mi się wydaje że po prostu przestałaś się stresować, depresja ci przeszła to i dolegliwości ci przeszły tylko się cieszyć:) a czy to źle że leków nie bierzesz zapytaj gina będziesz pewnie za tydzień co?

podczas wizyty miałam super twardy brzuch i pewnie dlatego zasugerował się tym, jak kazał mi odpoczywac to ja powiedziałam ze to absolutnie niemożliwe! 4dzieci , do tego praca.. (mało męcząca ale jest).
myśle czy przy następnej wizycie przyznać się lekarzowi że nie wiorę nic..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry