Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokładnie,lepiej mieć je pod rękątak zrobie najpierw dam się zbadać i zobacze czy jest ok a potem przyznam się ze nie brałam ale od dzis na wszelki wypadek będę nosić leki przy sobie jak tak aktywnie spędzam czas..
sempe no wiem ale wiesz ja byłam u niego pierwszy raz 5 lat temu i pierwszy raz u lekarza faceta i mało brakowało żebym nigdy więcej facetowi się nie dała zbadaćAneczka ja bym się dała zbadać i od razu poprosiła o kontunuację zwolnienia, krótko i zwięźle. Nie stresuj się![]()

do tego wtedy powiedziałam że w ciąży jestem 10 tyg wychodziło a on powiedział że na pewno nie dał luteinę i kazał zrobić test ciążowy
ja tez tym bardziej,ze ginekologicznie badac cie nie powinien,bo tego sie zbyt często nie robi a jak tak to powinnas dostac globulki potemAneczka ja bym się dała zbadać i od razu poprosiła o kontunuację zwolnienia, krótko i zwięźle. Nie stresuj się![]()
dokładniepalant!
ja muszę co wizytę badanie szyjki mieć niestety:-(ja tez tym bardziej,ze ginekologicznie badac cie nie powinien,bo tego sie zbyt często nie robi a jak tak to powinnas dostac globulki potem