reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
sempe mi się wydaje że po prostu przestałaś się stresować, depresja ci przeszła to i dolegliwości ci przeszły tylko się cieszyć:) a czy to źle że leków nie bierzesz zapytaj gina będziesz pewnie za tydzień co?
aneczka a ty kiedy to lekarza idziesz? Może ci sie potwierdzi ,że na 100% będzie dziewczynka:-D ja dopiero 28 kwietnia,ostatnio stwierdził,ze męskich oznak nie widzi ale poczuje sie pewniej jak przy nastepnaj wizycie potwierdzi ,ze bedzie dziewczynka:-D

reklama
tak zrobie najpierw dam się zbadać i zobacze czy jest ok a potem przyznam się ze nie brałam ale od dzis na wszelki wypadek będę nosić leki przy sobie jak tak aktywnie spędzam czas..

Ja bym sie nie przyznała,ze leków nie brałam.Głupio trochę :baffled: zapytałam bym czy wszystko ok z ta moją macicą a jak by było cos żle to zaraz po wyjściu poleciała bym po leki:confused2:

Ja bym sie nie przyznała,ze leków nie brałam.Głupio trochę :baffled: zapytałam bym czy wszystko ok z ta moją macicą a jak by było cos żle to zaraz po wyjściu poleciała bym po leki:confused2:
szczerze mówiąc to głupio jak cholera!, doswiadczona matka a zlekcewazyłam polecenie lekarskie, trudno stało się
najważniejsze ze dobrze się czuje o !:-)

dziewczyny co do wizyty u gina mam problem i to duży bo wczoraj miałam mieć a mój gin na zwolnieniu i to do odwołania a ja mam zwolnienie do wczoraj dziś idę do innego w tej przychodni i stresa mam bo od niego chcę tylko zwolnienie nie chcę żeby mnie badał raz u niego kiedyś byłam i wyszłam szybciej niż weszłam ale jakie mam wyjście jak mi zwolnienie potrzebne na gwałt:(

reklama
dziewczyny co do wizyty u gina mam problem i to duży bo wczoraj miałam mieć a mój gin na zwolnieniu i to do odwołania a ja mam zwolnienie do wczoraj dziś idę do innego w tej przychodni i stresa mam bo od niego chcę tylko zwolnienie nie chcę żeby mnie badał raz u niego kiedyś byłam i wyszłam szybciej niż weszłam ale jakie mam wyjście jak mi zwolnienie potrzebne na gwałt:(
Miałam ostatnio podobną sytuacje, gin poszedł na chorobowe sam:wściekła/y: ja poszłam do mojej lekarki rodzinnej i ona wypisałam mi L4 ciążowe bo też może

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry