reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sempe - brzuszek faktycznie malenki ;-)

Ja w sobote bylam w teatrze, a to byl wieczor galowy, wiec stroje wieczorowe.. zalozylam sukienke ciazowa, ktora kupilam w marcu i bylam przekonana, ze w 9tym miesiacu bedzie jeszcze dobra... a tu sie okazalo, ze w ciuscie juz ciasnawo a i w brzuszku!!!! tez. Mimo, ze na brzuszku ma specjalne zakladki, marszczenia etc... zalamalam sie.

reklama
Aneczka - dopiero teraz doczytalam o Twoich problemach z ginem. Przykro mi. To straszne, ze tacy sie trafiaja!

Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i dostaniesz L4. Nie powinno byc problemu, bo to przeciez kontynuacja!

Witam:)
U mnie pogoda piekna, cieplutko i slonko swieci:-)
Niestety dalej chora jestem ale nie biore antybiotykow tylko rutinoscorbin 2x1 i jest coraz lepiej. Na dworze goraco a ja kicham i smarkam a zima zdrowa jak ryba bylam...
Mika ja tez nie umiem wklejac zdjec;-)
Sempe brzuszek rzeczywiscie masz malutki. Ja jak stane prosto to stop przez swoj brzuszek nie widze:baffled: Chyba faktycznie urodze cztero kilogramowego kloca...

Mola ja mialam brzuch jak hipopotam nawet lekarz twierdzil ze maly bedzie mial ze 4kg jak nie ponad i maly mial 3400:-DWszyscy sie zdziwili nie zawsze brzuch swiadczy o wielkosci dziecka

reklama
Kasiu bede Ci wierzyla na slowo i trzymala sie tego co powiedzialas:-)
Gin z USG powiedzial ze jezeli mala bedzie rosla w takim tempie to w dzien porodu bedzie miala 3900:eek: ale bede wierzyc Tobie a nie jemu heheheh:-)
Jak dzidzia urodzi sie duza to bede mogla od razu komus oddac ciuszki na 56cm a kupilam ich juz mase.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry