izabela...
Fanka BB :)
fajne mieszkanko
a to jest cena za pokój czy za osobę? rozumiem, że płacicie 100zł
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a to napewno,ale ja za niedługo musze do szkoły po starszą isć wiec nic z tego ,strój Krakowski musze odebrac bo jutro występy majaNo przestań parę kilosów więcej nie zrobi różnicy, a w towarzystwie lepiej smakują![]()
No ja w czerwcu już nie chciałam jechać. A musiałam szykać czegoś blisko morza, bo mój kręgosłup to porażka.DELI super apartament!!!
My dopiero w czerwcu do Krynicy Morskiej - mam nadzieję, że będe się dobrze czuła - i mamy pokój(modernistyczny) zarezerwowany w tym pensjonacie - byliśmy w zeszłym roku i było ok...
Willa Letnia -- Krynica Morska
Tylko do plaży dużo dalej będziemy mieć niz Deli...
Za dobę 100 złfajne mieszkanko
Widzę same wymówki, a człowiek tak się staraa to napewno,ale ja za niedługo musze do szkoły po starszą isć wiec nic z tego ,strój Krakowski musze odebrac bo jutro występy maja
Ja się bałam jechać póżniejja chciałam jechać nad morze w II połowie czerwca lub w I połowie lipca, ale nie wiem czy to nie ryzyko taki kawał jechać...
ślicznie tylko jak dla mnie za małe,hihiProszę bardzo POBIEROWO apartament DOM LETNISKOWY urlop MORZE (598415616) - Aukcje internetowe Allegro za chwilkę znajdę stronkę.
Przepraszam całkiem zapomniałam że mam wkleić ;/