Piwonia_2
Fanka BB :)
może wypada w końcu babe zjechać właśnietak mi sie zbiera aż mi sie przelejje i jej sie sięgnie zjebka :-)
a mi sie zachciało frytek,ale mój niechce iść do sklepu,wchodze do kuchni,a on siedzi i skrobie ziemniaki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może wypada w końcu babe zjechać właśnietak mi sie zbiera aż mi sie przelejje i jej sie sięgnie zjebka :-)

to Ci cudowny mążmoże wypada w końcu babe zjechać właśnie
a mi sie zachciało frytek,ale mój niechce iść do sklepu,wchodze do kuchni,a on siedzi i skrobie ziemniaki![]()

nie,bo ja tak robie jak mój na noc mi wyjeżdża gdzieś,a ja czuje sie samotnie w wyrkuto Ci cudowny mąż))
a wiesz co ja dziś zrobiłam?? psikłam sie perfumem mojego, jakoś tak by być bliżej niego i czuc go hehheh głupia jestem co??![]()
naprawde???nie,bo ja tak robie jak mój na noc mi wyjeżdża gdzieś,a ja czuje sie samotnie w wyrku
a ja myslałm że chora jestem...
ja teżMika - niezly pomysł. Chyba zacznę tak robić. Mój często wyjeżdża. A ja tak nie lubię tych jego wyjazdów...![]()
no mój juz tez sie umówił i jedzie w czwartek rano i byle wrócił w nocy bo udusze,bo piątek ma mieć urlopNo właśnie się na kolejny wyjazd umawiabuuuu!!!!
a daleko jedzie?no mój juz tez sie umówił i jedzie w czwartek rano i byle wrócił w nocy bo udusze,bo piątek ma mieć urlop