reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
tzn regularny cud - jak by nie patrzeć ;-)
nie zapytam czy byłaś w szoku bo to oczywiste, ale jak się czułaś? bo ja byłam ucieszona i przerażona. najpierw się roześmiałam a potem poryczałam.
ryczałam jak bóbr, plkałam mojemu na ramionach, on mnie pocieszał a ja swoje, nie planowalismy... to moje 3... miałam zupełnie inne plany... a życie napisało swój scenariusz...

ja też drugiego nie planowałm a tu taki psikus dostaliśmy taki prezent od losu na wigilie bylm zaskoczona a za razem szczesliwa i pełna obaw czy sobie poradze bo mam w domu takiego 3 letniego urwisa.

Mimian ja mam w domu roczniaka to dopiero wyzwanie, dzis jestem taka padnieta nie wiem co sie z nim dzieje:baffled::baffled:Placze, marudzi, nie chce jesc wieczorem cyrki odgrywa, nigdy taki nie byl tylko w chorobie, ale niby z nim lepiej a poprawy w nastroju zadnej.
Takze dobranoc wszystkim oby jutrzejszy dzien byl lepszy, jak tak dalej bedzie to jade z nim jutro prywatnie:baffled::baffled:

Niestety muszę Was zasmucić a Te Panie co tego nie wiedza uświadomić :) Moj lekarz powiedział mi że wprawdzie okres ciąży to okres bezpieczny przed zajściem w ciążę:) to jednak nie do końca...
(Ja jestem w 20 tyg a termin mam na 29 sierp. ) i zasugerował ubranie zwierzaka męża w kubraczek :) dlaczego?
Gdyż w spermie znajduje się substancja powodująca przedwczesne skurcze porodowe i rozpuszcza czop śluzowy, wiec jest ryzyko utraty dzidzi.

Całuski

ryczałam jak bóbr, plkałam mojemu na ramionach, on mnie pocieszał a ja swoje, nie planowalismy... to moje 3... miałam zupełnie inne plany... a życie napisało swój scenariusz...

ja też drugiego nie planowałm a tu taki psikus dostaliśmy taki prezent od losu na wigilie bylm zaskoczona a za razem szczesliwa i pełna obaw czy sobie poradze bo mam w domu takiego 3 letniego urwisa.

Przepraszam, już jestem. jeszcze babcię mam w domku i trochę mi trudno wszystkich obsługiwać. babcia właśnie przyniosła kubki od siebie z pokoju... ech.

no a wracając do tematu - no właśnie - my też na wigilię. i w sumie potrktowaliśmy to jak wskazówkę że mamy być razem bo znamy się dopiero rok. a plany... i moje i Radka poszły się gooooonić. ale teraz to już się nie mogę doczekać. a R po prostu skakał z radości jak się doweidział. ja mu zawsze: nie będę mieć więcej dzieci - a on mi : będziemy, zobaczysz... no i właśnie czekam aż zobaczę :)

Niestety muszę Was zasmucić a Te Panie co tego nie wiedza uświadomić :) Moj lekarz powiedział mi że wprawdzie okres ciąży to okres bezpieczny przed zajściem w ciążę:) to jednak nie do końca...
(Ja jestem w 20 tyg a termin mam na 29 sierp. ) i zasugerował ubranie zwierzaka męża w kubraczek :) dlaczego?
Gdyż w spermie znajduje się substancja powodująca przedwczesne skurcze porodowe i rozpuszcza czop śluzowy, wiec jest ryzyko utraty dzidzi.

No owszem, ale jak ciąża jest fizjologiczna, to dopiero w ostatnim miesiącu jest takie zagrożenie, a wcześniej to nieeee. :-)

No owszem, ale jak ciąża jest fizjologiczna, to dopiero w ostatnim miesiącu jest takie zagrożenie, a wcześniej to nieeee. :-)
tez tak mysle, jesli wszystko jest ok to nie ma przeciwskazań :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry