Ania_P
Zaangażowana w BB
o bidulko... ale podziwiam Twojego chłopa że to wytrzymał. ale teraz jest ok, skoro dzidziuś następny w drodze?bo jakos sie balam... mialam klopoty po porodzie i nie mialam na nic ochoty![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o bidulko... ale podziwiam Twojego chłopa że to wytrzymał. ale teraz jest ok, skoro dzidziuś następny w drodze?bo jakos sie balam... mialam klopoty po porodzie i nie mialam na nic ochoty![]()
ja już troszke mam ale ja zawsze brzuszka troszke miałam a mój uwielbia moje kragłości więc chyba źle nie bedzie...no właśnie - jak tam brzuszki? bo mój dopiero do tygodnia rośnie. wcześniej to wyglądałam jakbym się przejadła a nie była w ciąży.
ja przez 10 lat moglam bez zabezpieczeń bo mój organizm się zbuntował - nie było opcji zebym zaszła w ciążę. teraz to jest WIELKA niespodzianka.za to teraz można bez zabezpieczen, ale ja juz mysle co będzie po? co tu wybrać za środek bo ryzykować ja już nie mogę![]()
ja mam teraz wielką niespodzianke :-)ja przez 10 lat moglam bez zabezpieczeń bo mój organizm się zbuntował - nie było opcji zebym zaszła w ciążę. teraz to jest WIELKA niespodzianka.
mi zostaja tylko gumkiza to teraz można bez zabezpieczen, ale ja juz mysle co będzie po? co tu wybrać za środek bo ryzykować ja już nie mogę![]()

Basia!!! przez gumki ja mam tą niespodzianke !!!!mi zostaja tylko gumki
wracam za dziesiec minut![]()