Mika75
Fanka BB :)
ej noooooooooooo Basia, nie znasz sposobów?????ta... on przyjdzie, piwo i komputer a potem spac...
jedynie rano moge na cos liczyc![]()
;-) hihi:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej noooooooooooo Basia, nie znasz sposobów?????ta... on przyjdzie, piwo i komputer a potem spac...
jedynie rano moge na cos liczyc![]()
;-) hihi:-)a czemu nie mozesz jesli mozna spytac?kiedyś wskoczylyśmy z koleżanką (przyjaciółką? chyba już nie) do jednej wanny - nie chciało nam się przerywać rozmów a dzieciaki akurat spały. nasi faceci potem przez tydzień ślinili się na samą myśl. rrrrrrany jak oni się zachowywali! po prostu każdy swoją obsypywał sexownymi ciuszkami, pomysłami... wystarczyła jedna opowieść. Chyba odkryłyśmy wtedy o czym oni marzą... jeden i drugi jak się okazało nagle stał się bardziej otwarty...
o kurcze. ja znowu o sexie. nie no - głodnej chleb na myśli. a chleba jeszcze przez 4,5 miesiąca nie będzie. + połóg!!!! buuuuu!!!!!!! :--
-
-
-(

no ładnie ładnie... faceci są wzrokowcami i mają bujną wyobraźnie i pewnie im zadziałala i stąd efekt hihiihihih:-):-):-)kiedyś wskoczylyśmy z koleżanką (przyjaciółką? chyba już nie) do jednej wanny - nie chciało nam się przerywać rozmów a dzieciaki akurat spały. nasi faceci potem przez tydzień ślinili się na samą myśl. rrrrrrany jak oni się zachowywali! po prostu każdy swoją obsypywał sexownymi ciuszkami, pomysłami... wystarczyła jedna opowieść. Chyba odkryłyśmy wtedy o czym oni marzą... jeden i drugi jak się okazało nagle stał się bardziej otwarty...
o kurcze. ja znowu o sexie. nie no - głodnej chleb na myśli. a chleba jeszcze przez 4,5 miesiąca nie będzie. + połóg!!!! buuuuu!!!!!!! :--
-
-
-(

niestety na niego nic nie dzialaej noooooooooooo Basia, nie znasz sposobów?????;-) hihi:-)

bo po ostatnim niezwykle delikatnym seksie zakrwawilam się do kolan. okazało się ze łożysko jest tuż nad szyjką macicy i może się odkleić.a czemu nie mozesz jesli mozna spytac?![]()
o kurdebo po ostatnim niezwykle delikatnym seksie zakrwawilam się do kolan. okazało się ze łożysko jest tuż nad szyjką macicy i może się odkleić.

A nie możesz mu trochę poświntuszyć do uszka? No wiesz - jakieś swoje fantazje mu poopowiadać... :-)niestety na niego nic nie dziala
ani bielizna ani nic
jak ma ochote to sam sie klei![]()
chciałam coś pocieszającego odpisać, ale Ciebie chyba nie trzeba pocieszać tylko jego ;-). no ale to w końcu nie on cierpi trudy ciąży!!! :-);-):-)a ja zakazu nie mam ale za to brakuje mi ochoty w pierszej ciązy miałm wielka a teraz prawie wcale i mój troche nazeka
a ztym to chyba do Kaśki musisz sie zwrócić... ona tym zarządza o ile sie nie myleno Tobie to dobrze ;-). ja w łóżku też nie będę wiedziała co ze sobą zrobić. abstynencja pełną parą.
no właśnie... a dziecko z kolei było na bazarze wcześniej - z podobną listą - i poradziło sobie bez telefonów... hmmm...nie rozumiem...
o bidulko. no to już całkiem przechlapane.
dziewczyny chcę wrzucić śmieszną fotę mojego syna ale nie tu - nie rządam zaproszenia na zamknięte, ale nie chcę wrzucać tak publicznie do widoku. tzn tak: chcę pokazać wam fotkę synka, ale ponieważ on się jej trochę wstydzi to wolę wrzucić na zamknięte forum, ale ja tego forum nie muszę oglądać ani czytać. jak to zrobić?
oki, tak zrobię. chyba, że znajdę normalną fotę, to ją tu dam.a ztym to chyba do Kaśki musisz sie zwrócić... ona tym zarządza o ile sie nie myle