reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i mi by się jakieś butki przydały bo noga się grzeje na taka pogodę w adidasach...
Agusia tak masz racje pięknie jest wtedy wszędzie tak zielono aż humor mi się poprawił jak byłam na dworze:-D

reklama
Wlasnie wrocilam z usg,
Z dzidziulkami wszystko w porzadku, wszystkie pomiary prawidlowe, ogolnie maja po ok 22 cm, nadal leza nad soba, jedna dzidzia uciska pecherz a druga zoladek (stad ta zgaga) :szok::-D. Wod plodowych maja w normie.

Nie czuje jeszcze prawie nic bo ta na dole ma wprawdzie lozysko z tylu ale lezy gleboko, a ta na gorze na lozysko z przodu...
Acha no i najwazniejszego zapomnialam na 99% dwie cory :-D:-D:-D:-D

Na 14:20 ide jeszcze raz, tym razem na kontrole do ginka, zobaczyc czy badania krwi sa ok itd.

wlasnie wrocilam z usg,
z dzidziulkami wszystko w porzadku, wszystkie pomiary prawidlowe, ogolnie maja po ok 22 cm, nadal leza nad soba, jedna dzidzia uciska pecherz a druga zoladek (stad ta zgaga) :szok::-d. Wod plodowych maja w normie.

nie czuje jeszcze prawie nic bo ta na dole ma wprawdzie lozysko z tylu ale lezy gleboko, a ta na gorze na lozysko z przodu...
acha no i najwazniejszego zapomnialam na 99% dwie cory :-d:-d:-d:-d

na 14:20 ide jeszcze raz, tym razem na kontrole do ginka, zobaczyc czy badania krwi sa ok itd.

gratuluję córeczek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry