reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mam jeszcze fotki, ale musze zeskanowac, wstawie pozniej...
No i z imionami bedzie latwiej, mnie sie tez bardzo Julia podoba, Natalia, a moj m jeszcze mysli o Agnieszce, Marcie, mnie sie jeszcze Maja podoba ale jemu nie bo mu sie z Jezowska kojarzy :-D:-D:-D

reklama
Mam jeszcze fotki, ale musze zeskanowac, wstawie pozniej...
No i z imionami bedzie latwiej, mnie sie tez bardzo Julia podoba, Natalia, a moj m jeszcze mysli o Agnieszce, Marcie, mnie sie jeszcze Maja podoba ale jemu nie bo mu sie z Jezowska kojarzy :-D:-D:-D
Ann ja mam na imię Agnieszka a moja młodsza siostra to Marta i juz pare razy w życiu spotkałam się z takim zestawieniem imion u sióstr ;-)

My się z imieniem nie śpieszymy. Kubusiowi wybraliśmy odrazu jak się dowiedzieliśmy o płci dziecka. Był Robert Wiktor..... przez pierwsze dwa dni. Ale za żadne skarby do niego nie pasowło.
I został Kubusiem....

Podoba mi się Czarek:-)! Baaaaaaaardzo:tak:.
Ale reszcie rodziny nie bardzo....:-(

Ja nikomu nie mówi że będzie to Tomek wiedzą tylko że chłopczyk i to im wystarczy!
Jak się urodzi to wtedy się wszyscy dowiedzą.Nie mam ochoty słuchać że komuś się imie nie podoba...

reklama
Witam po przerwie
Ann, gratuluję córeczek.:-)

Ja po skarbówce, nawet szybko poszło, więc pochodziłam trochę po mieście. W sklepie dla ciężarówek tragedia.Jeansy 139 zł, ale tak paskudne, że za darmo bym ich nie wzięła, reszta cichów(bo trudno to nazwać ubraniami) tak samo.

Doprowadziłam się do użyteczności publicznej, przed wizytą i pozacinałam się jak świna, widomo krzepliwośc krwi spadła, to się leje.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry