Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chciałam chłopca,ale znając moje szczęście bedzie dziewczynka, apo drugie dużo ich chyba teraz sie rodzi wiec pewno wieksze szanse mam na nią niż na chłopaczkaa to zleci....
a co chcesz?![]()
Na razie mam typy:EFE NO SERDECZNIE GRATULUJE:-):-)
Imie, Imie chce znac imie:-):-)
a tu maly psikus z ptaszkiem bedziechciałam chłopca,ale znając moje szczęście bedzie dziewczynka, apo drugie dużo ich chyba teraz sie rodzi wiec pewno wieksze szanse mam na nią niż na chłopaczka

pierwsze mi sie podoba wiadomo,bo mam i ostatnie bardzo mi sie podoba tez,a Lilianka ładne,ale za cukierkoweNa razie mam typy:
Gabriela, Liliana, Magdalena...
Ale znając mnie to do ostatniej chwili się nie zdecyduje:-(
jak rzeczywiscie sie spełni to powiedziałam,ze wypiję łyczka wina zeby to opić,bo nie bede mogła uwierzyć i stawiam szampanaa tu maly psikus z ptaszkiem bedzie
mam ta sama nadzieje![]()
ladne imionaNa razie mam typy:
Gabriela, Liliana, Magdalena...
Ale znając mnie to do ostatniej chwili się nie zdecyduje:-(

Mój mówi dokładnie to samo! Hihipierwsze mi sie podoba wiadomo,bo mam i ostatnie bardzo mi sie podoba tez,a Lilianka ładne,ale za cukierkowe

bo ja to musze kazde imien najpierw pozdrabniać,żeby wiedzieć jak brzmi,a niektóre sa naprawde takie lukrowaneMój mówi dokładnie to samo! Hihi![]()