Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
U mnie też dziś pochmurno:-(a u mnie burze na dzisiaj zapowiadaja,mam nadzieje,ze dopiero popołudniu lub wieczorkiem bedą
ja dopiero męcze śniadanko
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też dziś pochmurno:-(a u mnie burze na dzisiaj zapowiadaja,mam nadzieje,ze dopiero popołudniu lub wieczorkiem bedą
ja dopiero męcze śniadanko
oby to tylko lekkie przeziebienienie... cały czas cos mi na gradle siedzi, cholerstwo jedno![]()

musi być dobrze!!!!oby to tylko lekkie przeziebienie
ja czuje Ze mnie angina bierze... tylko wtedy tak zdycham,
ale bedze dobrze![]()
Ale przeczytam oczywiście
Tylko po śniadaniu
Mama chce automatyczny na ramię, nawet nie próbuję z nią dysktować;-)Ja ostatnio kupiłam sobie taki zwykły na nadgarstek, żeby wiedzieć czemu się źle czuje czasami. Wczoraj miałam przed wizytą 123/79A dziś 113/67, czyli się już uspokajam. Ale kawę muszę sobie zapodać bo ledwo oczy otworzyłam.
a ja chyba nie zrobie tego badania,bo teraz i tak za póxno jak juz cos jest nie tak to i tak po ptokach,a lekarka w pierwszym trymestrze zawaliła i mi nie dała skierowania,a teraz nawet jakby było cos nie tak to za póxno na leki wiec chyba,lepiej juz nie wiedziec do końcaZapomniałam wam wczoraj opowiedzieć o mojej rozmowie z doktorką. Poprosiłam ją o skierowanie na powtórne badanie toksoplazmozy (bo metke głupia jadłam) i zaczęłyśmy rozmawiać na ten temat. trochę się ze mnie pośmiała, że przesadzam ale skierowanie dała dla mojej spokojności. Poleciła mi też artykuł który się kiedyś ukazał w Gazecie Wyborczej (Bambus w szynce) i stwierdziła, że jak go przeczytam to mało co wezmę do ustAle przeczytam oczywiście
Tylko po śniadaniu
![]()
jak to dobrze,ze ja wedlin nie jemZapomniałam wam wczoraj opowiedzieć o mojej rozmowie z doktorką. Poprosiłam ją o skierowanie na powtórne badanie toksoplazmozy (bo metke głupia jadłam) i zaczęłyśmy rozmawiać na ten temat. trochę się ze mnie pośmiała, że przesadzam ale skierowanie dała dla mojej spokojności. Poleciła mi też artykuł który się kiedyś ukazał w Gazecie Wyborczej (Bambus w szynce) i stwierdziła, że jak go przeczytam to mało co wezmę do ustAle przeczytam oczywiście
Tylko po śniadaniu
![]()

Mój tata, który ma nadciśnienie, mówił mi ostatnio o takim na ramie, który mierzy w momencie pompowania, więc takim mniej boli. Chyba Panasonica? ale sobie ręki nie dam uciąć. Może zapytaj jak będziesz w sklepie.Mama chce automatyczny na ramię, nawet nie próbuję z nią dysktować;-)