reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Zapomniałam wam wczoraj opowiedzieć o mojej rozmowie z doktorką. Poprosiłam ją o skierowanie na powtórne badanie toksoplazmozy (bo metke głupia jadłam) i zaczęłyśmy rozmawiać na ten temat. trochę się ze mnie pośmiała, że przesadzam ale skierowanie dała dla mojej spokojności. Poleciła mi też artykuł który się kiedyś ukazał w Gazecie Wyborczej (Bambus w szynce) i stwierdziła, że jak go przeczytam to mało co wezmę do ust :eek: Ale przeczytam oczywiście:laugh2: Tylko po śniadaniu:confused2:

Zapomniałam wam wczoraj opowiedzieć o mojej rozmowie z doktorką. Poprosiłam ją o skierowanie na powtórne badanie toksoplazmozy (bo metke głupia jadłam) i zaczęłyśmy rozmawiać na ten temat. trochę się ze mnie pośmiała, że przesadzam ale skierowanie dała dla mojej spokojności. Poleciła mi też artykuł który się kiedyś ukazał w Gazecie Wyborczej (Bambus w szynce) i stwierdziła, że jak go przeczytam to mało co wezmę do ust :eek: Ale przeczytam oczywiście:laugh2: Tylko po śniadaniu:confused2:
a ja chyba nie zrobie tego badania,bo teraz i tak za póxno jak juz cos jest nie tak to i tak po ptokach,a lekarka w pierwszym trymestrze zawaliła i mi nie dała skierowania,a teraz nawet jakby było cos nie tak to za póxno na leki wiec chyba,lepiej juz nie wiedziec do końca
w poprzednich było w porzadku wiec mam nadzieje,ze teraz tez jest ok

jak to dobrze,ze ja wedlin nie jem:-D:-D:-D:-D:-D

Mama chce automatyczny na ramię, nawet nie próbuję z nią dysktować;-)
Mój tata, który ma nadciśnienie, mówił mi ostatnio o takim na ramie, który mierzy w momencie pompowania, więc takim mniej boli. Chyba Panasonica? ale sobie ręki nie dam uciąć. Może zapytaj jak będziesz w sklepie.

A właśnie jak twoja mama ma cukrzyce to ja mam pytanko. Moja babcia (ponad 70lat) dostała cukrzycy i chcę jej kupić taki glukometr jak najprostszy w obsłudze. Accu-Chek może być?

reklama
Witam dziewczyny:-)
U mnie rano też było pochmurnie a teraz mżawka się zaczęła:wściekła/y:
I nici z moich planów, ech...
Nawet prania dziś nie robię, wczoraj jedno zrobiłam i pięknie na podwórku wyschło a że się nazbierało liczyłam że dziś też zrobię a tu lipa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A te dziecko z kiełbasą to najobrzydliwsza fotka jaką "kochani rodzice" mogli dać:eek::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry