reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja chyba nie zrobie tego badania,bo teraz i tak za póxno jak juz cos jest nie tak to i tak po ptokach,a lekarka w pierwszym trymestrze zawaliła i mi nie dała skierowania,a teraz nawet jakby było cos nie tak to za póxno na leki wiec chyba,lepiej juz nie wiedziec do końca
w poprzednich było w porzadku wiec mam nadzieje,ze teraz tez jest ok
No mi koleżanka weterynarz mówiła, żeby dla świętego spokoju sobie powtórzyć między 21-28 tyg. A ty może już Iwonko przeszłaś tylko nie wiesz o tym?

Mój tata, który ma nadciśnienie, mówił mi ostatnio o takim na ramie, który mierzy w momencie pompowania, więc takim mniej boli. Chyba Panasonica? ale sobie ręki nie dam uciąć. Może zapytaj jak będziesz w sklepie.

A właśnie jak twoja mama ma cukrzyce to ja mam pytanko. Moja babcia (ponad 70lat) dostała cukrzycy i chcę jej kupić taki glukometr jak najprostszy w obsłudze. Accu-Chek może być?
moj tata taki ma i jest bardzo zadowolony,a tez nabawił sie cukrzycy jakies 2 lata temu

No mi koleżanka weterynarz mówiła, żeby dla świętego spokoju sobie powtórzyć między 21-28 tyg. A ty może już Iwonko przeszłaś tylko nie wiesz o tym?
ja nie miałam tego badania wcale w tej ciązy robionego,lekarka dała mi skierowanie ,ale powiedziala od razu ze jak ją przechodze to za późno na leki bo je sie podaje tylko wcześnie,a potem juz nie bo nic nie dają,wiec mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku

Witam dziewczyny:-)
U mnie rano też było pochmurnie a teraz mżawka się zaczęła:wściekła/y:
I nici z moich planów, ech...
Nawet prania dziś nie robię, wczoraj jedno zrobiłam i pięknie na podwórku wyschło a że się nazbierało liczyłam że dziś też zrobię a tu lipa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A te dziecko z kiełbasą to najobrzydliwsza fotka jaką "kochani rodzice" mogli dać:eek::baffled:
Cześć Aniu dobrze że mi przypomniałaś mi już pranie 3 dzień na balkonie się "suszy". Czego oczy nie widzą!!!:wściekła/y: Ach sklerozę mam ostatnio:confused2:

Mama ma taki z "długopisem" bardzo lekki, całośc wyglada jak portfel, nie pmiętam nazwy. Jak nie zapomnę, to spiszę- nawet niezbyt drogi był i łaatwy w obsłudze, nakłuć i kropelkę na pasek,do którego jest tylko jedno wejście. Paski chyba 5 zł.

moja babcia dowiedziala sie o cukrzycy jak miala zawal.... gdybym na kawe nie przyjechala bylo by po niej:-D:-D:-D a snilo mi sie ze cos jej sie stalo:-D
normalnie mam z nia jakies szczegolne wiezi... ona dostala za darmo glikometr.
a tesciu ma kupiony i nie jest zly tylko igla jest troche nie wygodna... a tak jest super!!!!!:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry