Piwonia_2
Fanka BB :)
miałam podobnie,aż nie można patrzecFaktycznie ten Kacepr z tą kiełbasą... aż mi sie uniosło blleeeeeeeee![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
miałam podobnie,aż nie można patrzecFaktycznie ten Kacepr z tą kiełbasą... aż mi sie uniosło blleeeeeeeee![]()
to może byc wiele rzeczy,sprawdzaj czy przy tym nie ma dodatkowych jakiś objawów goraczki,braku apetytu,wymiotów,biegunki,wysypkiobudziła sie i mówi że ją troszke boli jeszczeco to moze byc?
My daliśmy dziadkom taką na karte ale oni nigdy nie dzwonią ciągle mają tam ponad 100zł na koncieIwonka ale jak ja tego nie zrobie to kto? chociaż tak z grubsza troche...
Efe doskonale Cie rozumiem kupilam kiedys babci komorke zeby jak sie zle poczuje miala jakis kontakt jak gdzies wyjdzie... a gdzie tam kase wydzwoni do psiapsiułek a jak wychodzi to komórka leży na stole![]()
A konto doładować muszą bo by im zablokowali.
Jakos juz w te sprawiedliwosc nie wierze i koniec z konkursami, za duzo nerwow mnie to kosztujeKasia, jak mówił Pawlak do syna w "Samych swoich"
"sądy sądami, ale sprwiedliwość musi być po naszej stronie!!"
i wcisnął mu granat.